Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Mam na imię Magda i mam 12 lat! Jestem tutaj nowa i chciałabym poznawać tutaj ciekawych ludzi. Nie znam się na wielu rzeczach.O sobie powiem tyle, że jestem szatynką, 161 cm. wzrostu i lubie sport. Moimi ulobionymi sportami są piłka nożna, konie, biegi, siatkówka. Dzieki mam nadzieje, że z czasem mie lapiej poznacie i bedziecie mnie uważać za fajną dziewczyne! Cześć!
,,Facet to świnia! mówisz,że ty o tym wiesz, i choć cie staram jak mogę całe życie słysze ten tekst:Facet to świnia''
Ja rowniez witam bardzo serdecznie. Mam dla Ciebie tylko jedna rade: strzez sie Boberka i Macey'a ;)
zartowalam
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Nie no Wang ma racje- zartowalam Macey i Bober t osuper chlopaki !! Zreszta Wang tez jest niczego sobie !!
Czesc, ja jestem zajebistym dlugowlosym menem ; > mam ok 187, niebieskie oczy, czarne dlugie wloski i wogole jestem piekny ;> .. do tego mysle .. wiec jestem, A tak wogole lubie metal i czekam na zapasy w kisielu
no strzez sie mnie..ja jestem tu najniemilszym osobnikiem na forum... wiesz co tak wogole to jestes 1 ktora napisala post przywitalny.. moze go usuniemy ?
a co do piqsa to jest gosc.. warto go znac..pozniej idizesz na ulisy i mowisz "znam piqsa" no i masz pusty chodnik..ludize uciekaja
a bober to najwspanialszy gosc.. na tej strefie.. czasami pitoli od rzeczy ale tylko czasami .. heheh...
Wejscie na ta strone to jedan z lepszych zeczy jak moglas zrobic w swoim zyciu!
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Hmm oczywiscie o cioci Montanie na koncu Ale mimo to zgodze sie z DianaR
Witaj witaj witaj wtaj!!
Madziu, mam nadzieję że ci się będzie podobało na forum,mi się podoba,tylko ostatnio mam mało czasu na wpadanie tu Ale jest zajebiście !!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho