Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
CZy jest ktoś z was teraz wlasnie zakochany ??? Podoba sie wam jakaś dziewczyna ??? Bo mi tak :] z innej klasy :] o rok młodsza choć niewygląda na młodszą jest bardzo fajna miła i ładna i fajny charakterek ma ogólnie super :] Od tygodnia ja juz znam i powoli sie rozkrecam i może za parenascie dni zaczne dzialać )) xo wy otym myślicie ??? A wy jestescie zakochani ???? Czy juz macie tą swoja jedyną ???
Ostatnio zmieniony 09.08.2007, 12:48 przez PLAGIATT, łącznie zmieniany 3 razy.
no dobrze niech wam bedzie no wiec tak Ma na imię Oliwia interesuje sie koszykówką, muzyka, jeździ konno tak jak i ja słucha polskiego hip-hop-u, techno, ogółem jest bardzo ładna ma fajny charakter co tu jeszcze by mówić jest odemnie młodsza o rok (15lat), hm....... jeszcze jakies pytania ?
hmmmm imie ladne jedna z nas tak ma na 3 imie;P hehe szpoko nic nie pozostaje tylko pogratulowac ze znalazles taka laske i mamy nadzieje z bedzie twoja dziewczyna:)
wsumie u mnie czuje sie troszke zagrozony bo podczas rozmowy z jej kumplem wyszlo ze ktos jeszcze do niej startuje oprocz mnie i czuje sie troszke zagrożony co robić ????
moim zdaniem najlepiej być szczerym. Poprostu wal do niej odrazu z mostu.... A co do rywala to zlej go na kwaśne jabłko No a jak jest większy to weź paru qmpl w glanach
z uzbieraniem qmpli niebylo by problemu bylo by z 22 :] wiekszosc klasy )) hihihi mamy regółe "jeden za wszystkich wszyscy za jednego" hihhihi ale nieuwazam tego za dobry pomysl bo potem moze ona obrocic sie przeciko mnie za to ze cos takiego zrobilem :/ szczerze co masz na myśli ??? ja caly czas mowie prawde i ona wie ze mi sie podoba i ja ja znam po 2 tyko tydzień ??? wiec co masz na mysli ????
poprostu spytaj się czy podoba się jej twój rywal.... Jeśli tak, to musisz to jakoś załatwić , a jesli nie to nie masz się o co martwić.
Ona może powiedzieć, że jej się podoba ten drugi by wzbudzić twoją zadrość pamiętaj...
spoko nigdy nie jestem za biciem i niebede go lał nielubie tego robic no ale jak trzeba to co innego a tu nie trzeba najwyzej wybierze go :(oe wczesniej jej powiem hm..... co wy na to ???