Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Oj Piotruś, Piotruś...Ja w Ciebie wierzę. I mam Twój jeden rysunek i był śliczny. I dlatego gdybyś sam robił emblemat to też na pewno byłby śliczny A to od piwa jakiegoś czy od czegoś i sam tego nie robiłeś Więc nie ściemniaj I dlatego gwiazdka NIE JEST WCALE ŁADNA. Nie to co mój Tweety który jet taki śliczny że nawet tego słowami wyrazić nie można, co nie Boberku
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Bober, no twój emblemat jest THE BEST!! Ale zaraz po nim jest mój...A emblemat Piotrka to się nie liczy!! A w głosowaniu tylko ja bober no i piotrek bierzemy udział,ok??
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
dziekuje Bober za ankiete (niebede na ciebie pisal boberku bo jeszcze pomysla ze jestem pedalem jakims )
no to teraz mozna glosowac tylko na muj emblemat
a ty aniu sie niepodlizuj bo ja i tak wygram :p
juz 4:1
bo mnie niekt nielubi i w ogóle ona ich przekupila ;( i w ogóle ;( jak mozna uwazac ze tenzulty ptaszek jest ladniejszy od mojej gwiazdki ;( normalnie bezguscie ;(;(
mam taka prozbe do glosujacych zeby skomentowali swój wybór bo nierozumiem dlaczego glosujecie na emblemat ani czym ona was przekupila czy tak jak wczesniej wspomnialem nielubicie mnie i robicie mi na zlosc ;(