Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
A więc wskutek sprzecznych wypowiedzi na temat nóg Kulfona & Moniki nasuwa mi się kolejne, nurtujące pytanie......Ale uwaga.........Odpowiedzi mogą spowodować trwały szok psychiczny.......Liczę się z konsekwencjami, ale chciałabym przeczytać TYLKO szczere odpowiedzi.....
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
ojeju dzieciaczki ktos musi wam powiedziec prawde wiem ze to bedzie prawdziwy szok i w ogóle mozecie sie zalamac wiem ze bedziecie plakac ale
SWIETY MIKOLAJ NIE ISTNIEJE
prezenty dostajecie od mamusi która chowa ja wczesniej w szafie a w tych fajowych gatkach lata jakis wujek albo saiad wiem ze to byl dla was szok ale bardzo mi przykro niemoglem dopuscic zebyscie byli oszukiwani do konca zycia
no musicie uwiezyc jezeli niechceci to nie to bedziecie zyc do konca zycia oszukani mam nadzieje ze jest jeszcze ktos na tym forum kto pomoze mi was przekonac hm.. nie zle napisalem nie przekonac tylko uswiadomic wam ze zle myslicie ;P
No a ja wlasnie dlatego napisalam ten topic, bo sma ostatnio slyszalam, ze on nie istnieje, tylko to wlasnie mamusia nam prezenty kupuje. I jak bylam mala, to Mikolaj zawsze mial glos dziwnie podobny do glosu mojego wujka... I tak zrodzily sie te watpliwosci... I teraz juz nic nie wiem...
Mirriam...Mikołaj istnieje...A głos ma podobny do wujka, żebyś się go nie bała, więc przyjmuje głos jakiegoś członka rodziny Zawsze to dziecku odwagi dodaje Mirriam, MIKOŁAJ istnieje!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
kto tu wciska ciemnote to wy sobie wciskacie ciemnote
MIRRIAM POMÓZ MI OBUDZ SIE PRZEJZYJ NA OCZY WIEM ZE TEN SWIAT JEST BRUTALNY ALE NIEMOZNA ZYC W ZAKLAMANIU BEZTROSKO JAK DZIECKO POMÓZ MI ICH URATOWAC!!!!
Ja uwazam podobnie jak wiekszosc.... Mikolaj istnieje! Piotrek obudz sie wreszcie i zrozum, ze on naprawde istnieje ! a Ty przez takie gadanie, ze on nie istnieje nie dostaniesz w tym roku prezentu
Be strong in body, clean in mind, lofty in ideals. - Dr. James Naismith, the father of basketball
kto tu wciska ciemnote to wy sobie wciskacie ciemnote
MIRRIAM POMÓZ MI OBUDZ SIE PRZEJZYJ NA OCZY WIEM ZE TEN SWIAT JEST BRUTALNY ALE NIEMOZNA ZYC W ZAKLAMANIU BEZTROSKO JAK DZIECKO POMÓZ MI ICH URATOWAC!!!!