Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
Papież, papież Polak! Juz 25 lat, wszedzie teraz o tym głosnio... wszyscy przypominaja pielgrzymki Ojca świetego szczególnie do naszego kraju. W kazdej gazecie jest poswieconych przynajmniej kilka stron o tym najslynniejszym Polaku.
Kim dla Was jest Jan Paweł II? Co o nim sądzicie?
No i wsumie też dość ostatnio "glośna" sprawa. Jan Paweł II zapewnia cały czas, iż "będzie pełnił swoją służbę dla Kościoła, dopóki Bóg zechce". Takze chcialbym poznać waszą wypowiedz i na ten temat.
Papież jan Paweł II dla mnie?? Jest przedstawicielem Polski chrześcijaństwa jest takim dobrym tatą, jest kochany, i nich będzie z Nami jak najdłużej!!!!
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Jan Paweł II?? Cudowny papież, bardzo cenię tego człowieka, bo zrobił dla świata naprawdę wiele dobrego!! I chcę żeby był z nami jak najdłużej!! Ojcze święty kochamy cię!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Anusia25 pisze:Jan Paweł II?? Cudowny papież, bardzo cenię tego człowieka, bo zrobił dla świata naprawdę wiele dobrego!! I chcę żeby był z nami jak najdłużej!! Ojcze święty kochamy cię!!
popieram
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Ekhm... czy zawsze musicie robić offtopci nawet w takim temacie? Nie no... teraz to mnie troche zdenerwowaliście... A moze jakies dluzsze wypowiedzi, a nie w stylu " ja tez"?