Wszystkim...?? uuuu, to nie wiem czy znajdzie sie sponsor.. Ograniczmy sie do pierwszych 10 chetnych w tym topicu a wiec zostalo jeszcze 6 wolnych, no kto chetny??
jak ty dziecko liczysz?? było 5 wolnych a dla ciebie tylko 1!! no więc 4 wolne...A jeden miał być dla Mikołaja, więc 3 wolne rowerki!! A 541 forumowiczów nie dostanie rowerku
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
ania bulwersowala ze chcem 3 rowery no wiec narazie nikt niedostanie roweru bo sponsora niema
ale ja sie zglaszam na sponsorowanie wiec tak :
sobie kupie 3 rowery
macey dostanie 2 rowery
skate girl dostanie 2 rowery
mirriam dostanie 2 rowery
ania dostanie JEDEN rower ;P;P
no i mikolaj dostanie 1 rower
niech będzie że wszyscy dostaną dużo a ja tylko jeden. Ale JA MAM DOSTAĆ TEN ROWEREK!! Bo jak nie to do sądu cię podam za niespełnianie obietnic czekam na ten rowerek, mam go dostać jak najszybciej!! pozdrawiam cię piotrusiu i z góry dzięki za rowerek!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
::PiotreK:: pisze:ania bulwersowala ze chcem 3 rowery no wiec narazie nikt niedostanie roweru bo sponsora niema
ale ja sie zglaszam na sponsorowanie wiec tak :
sobie kupie 3 rowery
macey dostanie 2 rowery
skate girl dostanie 2 rowery
mirriam dostanie 2 rowery
ania dostanie JEDEN rower ;P;P
no i mikolaj dostanie 1 rower
no qrwa!! A gdzie JA?
Change my pitch up, smack my bitch up
no wiem ty tez zapomnialem o tobie dopiero sobie przypomnialem jak wcisnelem przycisk wyslij i juz mi sie zmieniac niechcialo ty tez te 2 dostaniesz ;P