Dariusz Michalczewski ''Tygrys'' vs Julio Cesara Gonzalez
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
Dariusz Michalczewski ''Tygrys'' vs Julio Cesara Gonzalez
No i po walce.. jakiś cudem Dariusz Michalczewski przegrał w co nie moge uwierzyć.... szczerze mówiąc jestem bardzo nie zadowolony z werdyktu sędziów... powiem wam że jest tu gdzieś jakaś wajcha.... Zapraszam do komentowania ( wypowiedzcie swoje zdanie o tej walce )
Ja powiem jedno albo sędziowie byli przekupieni albo ... Gonzaless na dopingu... wiem jedno coś tu nie gra...
A co w o tej walce sądzicie i werdykcie sędziów ??
Ja powiem jedno albo sędziowie byli przekupieni albo ... Gonzaless na dopingu... wiem jedno coś tu nie gra...
A co w o tej walce sądzicie i werdykcie sędziów ??
-
- Młody rozbrykany
Re: Dariusz Michalczewski ''Tygrys'' vs Julio Cesara Gonzalez
Nie znam sie zbytnio na tym ale moja qmpela nie spała pół nocy żeby obejrzeć jak nasz miszczu wygrywa a sędziowie tak bezczelnie go potarktowali... no ale co ja robię szukam sprawiedliwości na tym świecie??
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
-
- Władca Smoków
po prostu polaków nielubia nigdzie tak samo bylo z Zeganem
-
- Truskafka
Ten wynik wydaje mi sie wybitnie niesprawiedliwy...... Ale coz, teraz juz nic sie nie poradzi......
"Moje szczęście ma brązowe oczy "
-
- Prawie autorytet
a ja zostałam zmuszona do oglądania tej walki Bo byłam u kupmla w domu no i pełno chłopców było i oglądali Ale trafiłam ostatnie 20 minut może Ale chłopcy bardzo przeżywali przegraną Michalczewskiego
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Prawie autorytet
a ja tej walki nie ogladalam ;P
Ale za to siedzac w drugim pokoju i czytajac se ksiazke slyszlam krzyki mojego brata i ojczulka ;P
Starsznie przezyli wynik tej bijatyki ;P
Ale za to siedzac w drugim pokoju i czytajac se ksiazke slyszlam krzyki mojego brata i ojczulka ;P
Starsznie przezyli wynik tej bijatyki ;P
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
Krolujesz Im.!
-
- Szalony pismak
To zenada. WBO sie popisalo. "Tygrys" przeciez nie mogl wyrownac rekordu amerykanina. A ze jeden sedzia byl z U.S.A. a drugi z Kanady to wszystko jasne. Pierd.... kasa i duma.
WBO ze najwieksza federacja to i odstawila najwieksza lipe.
WBO ze najwieksza federacja to i odstawila najwieksza lipe.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Młody aktywny
boshe michalczewski SLUSZNIE PRZEGRA L!! jezu..... czy wy sie znacie na boksie ??
-------------------------------
NoBodY iS PerFecT . My name is nobody
-
- Szalony pismak
Z twojej wypowiedzi wynika ze lepiej niz tyKriZe4aR pisze:boshe michalczewski SLUSZNIE PRZEGRA L!! jezu..... czy wy sie znacie na boksie ??
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Młody aktywny
a wogole widziales tą walke ? jak nie to oberzyj dobrze ci radze
-
- Szalony pismak
Ogladalem i uwazam ze nie bylo to calkiem uczciwe. WBO to wielka machina gdzie rzadzi kasa i show business - takie sa realia wspolczesnego swiata sportu.KriZe4aR pisze:a wogole widziales tą walke ? jak nie to oberzyj dobrze ci radze
Po ponad trzech latach uprawiania kilku sztuch walki i zaglebianiu swojej wiedzy w kolejnych, prawdopodobnie wiem wiecej niz ty. Bo po twoim poscie wynika ze jestes laikiem jesli chodzi o sztuki walki i min. Boks (choc moge sie mylic, jesli tak to wyprowadz mnie z bledu).
Jesli chcesz podyskutowac to prosze bardzo.
-
- Prawie autorytet
Heh Fajter, a znasz kung-fu ? ;d;d;d
Ja myślę, że wynik był oczywisty i tam nie trzeba było żadnych machlojek, od razu było widać jak nasz tajger się rusza (jak mucha w ... ;-]) a jak jego rywal...Wolałbym żeby wygrał Polak no ale cóż nie pokazał się najlepiej.
Ja myślę, że wynik był oczywisty i tam nie trzeba było żadnych machlojek, od razu było widać jak nasz tajger się rusza (jak mucha w ... ;-]) a jak jego rywal...Wolałbym żeby wygrał Polak no ale cóż nie pokazał się najlepiej.
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Młody aktywny
bober widac ze jestes realista !! wlasnie o tym mowie na pare ciosow cezara czasem nasz odpowiadal a czasem nawet NIE ! walczyl jakby sie zestarzal <lol> :tak:nie zamierzam sie klocic w szczegoly ALE TRZEBA PATRZEC REALNIE ZDZIWILBYM SIE JAKBY TIGER WYGRAL CHOC SZKODA ZE NIE WYGRAL ! i tak jest najlepszy
-
- Szalony pismak
bober pisze:Heh Fajter, a znasz kung-fu ? ;d;d;d
Kung-fu znam tylko i wylacznie teoretycznie, praktycznie nie mialem przyjemnosci doswiadczyc .
-
- Prawie autorytet
Mowa, dostał po łepetynie kilka razy i potem usiadł w złym narożniku hehe...KriZe4aR pisze:wlasnie o tym mowie na pare ciosow cezara czasem nasz odpowiadal a czasem nawet NIE !
Fajter: no to powinieneś zająć się stroną praktyczną ;>
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
-
- Szalony pismak
Moze kiedys, narazie mam zapelnionyn kalendarz i brak czasu na kolejne SW. Musze wytrzymac z tym co mambober pisze:Fajter: no to powinieneś zająć się stroną praktyczną ;>