Piqs - X pisze:nauczylam sie grac w ciagu paru dni na gitarze pare piosenek
Zajebiscie smieszna jestes .. spróbuj sie nauczyc zagrac np Stairway to Heaven LEd Zeppelina .. w pare dni .. porozmawiamy wtedy .. z reszta gra na instrumencie nei ogranicza sie do odgrywanai kilku piosenek ktore sie zna na pameic, tak jak jest z gitara .. to solówki, akordy, wyczucie rytmu, szkolenie sluchu, cwiczenie lewej reki, jakas melodyka i harmonika .. wiec nie pierdol mi tu, bo ludzie na instrumencie sie ucza rac cale zycie .. i jeshcze nie naucza sie wszystkiego ! .. instrument ma wielkie mozliwosci .. i nie porónuj tego z hh .. bo w hh nie ma instrumentow tylko jakies .. bity ... czy cos , nie wiem .. oczywiscie h h wykortzystuje wstawki gitarowe .. skrzypcowe i innych instrumentów, ale nigdy nie mozna powiedziec, ze hh to jest ak gra na instrumencie, bo to gówno a nie prawda ! . . ja sie ucze grac na gitarze rok .. i nie umiem na niej dobrze grac, potrafie pograc troche, co s zagrac, ZAIMPROWIZOWAC ... srrzez sie tego co mówisz bo pierdolisz głupoty !
Moze zle to ujelam, oczywiscie nie chodzilo mi o to, ze umiem grac jak wirtuozi...ale ktos tam napisal o grze na gitarze jak o czyms nieosiaglanym....widzisz, moze jestem po prostu zdolniejsza od
ciebie ??

(zartuje) zreszta moja amatorska "gra" rozni sie od Twojej gry!! nawet nie ma o czym rozmiawiac. Ale i tak umiem zagrac pare piosenek !!
A co do hh, to ja nie powiedzialam, ze to jest gra na instrumencie, tyllko, ze nie jest to muzyka komputerowa !!!!! Hh to jest przetwarzanie muzyki i wierz mi, ze to tez nie jest latwe. A poza tym to tak jak w kazdej muzyce jedna gra od drugiej sie rozni !! Wracajac do gitary, to artysci, ktorych wymieniles to sa profesjolanilsci a ja sie nauczylam pare piosenek ogniskowych, czyli amatorskich po maxie !!!!!
Dlatego zanim uderzysz z grubej rury tez sie zastanow !