Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Nie wiem jaki on jest ale jak Cie zostawil raz to zrobi i kolejny koles widocznie sie nudzi i szuka laski ...
Ja bym mu nie dawal szansy na twoim miejscu nawet jak Ci na nim zalezy chyba ze bedzie sie bardzo staral... ale w przeciwnym wypadku kopa w ... (pupe:))
Megan7 pisze:wiesz dumble, mysle ze masz racje po czesci, bo patrzysz na to jak facet. i wiesz co im w glowach siedzi. ja moge tylko sie domyslac i miec nadzieje
nio masz racje mi takie rzeczy nawet do bani by nie przyszly bawic sie dziewczyna... to niewybaczalne jak mozna nawet o tym myslec hihi a tak naprawde to mozesz go olewac jak bardzie mu zalezec to zaowazysz to a jak chce sie zabawic to zostawi cie w spokoju ...
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
cholipa ja byc wsumie nie w temacie ale życze powodzenia będzie dobrze i uda ci się problem rozwiązać rób to co serce nakazuje a nie inni jednym słowme rób co chcesz i olej reszte i mnie też
PLAGIATT pisze:cholipa ja byc wsumie nie w temacie ale życze powodzenia będzie dobrze i uda ci się problem rozwiązać rób to co serce nakazuje a nie inni jednym słowme rób co chcesz i olej reszte i mnie też
Zadajac pytanie czeka sie na odpowiedz :] wiec odpowiadamy na pytania a czy poslucha czy nie to od niej zalezy :]