Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Jasne, wszyscy na biednego Boberka ;( buuu!
Wrrr idę po maszynę do robienia śniegu ;P Anuś... jak dostaniesz kulką z armaty tego kalibru tio biada Ci diefcyno ! ];->
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
auc, Macey, to bolalo..........:(:(
Ale i tak Ci oddam ......
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Bleeeeeeeee!!!!
A ja bede dalej rzucac sniezkami, bo ja lubie agrrresje
A balwanka moge w wolnej chwili lepic... I teraz kazdy dostaje z mojej wspanialej maszynk ze sniegiem!! Oczywiscie oprocz dziewczyn, bo solidarnosc musi byc
a ja sie zakradam od tylu i trafiam Cie prosto w glowe!!!! (jejku ale to brzmi....);) a przy okazji rzucam w kazdego kto stoi na lini ognia. a balwana robie z Mirriam nie ma zadnej solidarnosci jajnikow!!! .............chociaz ktos kiedys powiedzial ze "nie da sie zrobic czegos co juz jest zrobione"...
ja sobie cos kojarze?? nieeee ja nigdy! tylko wszyscy tak mysla, i dlatego twierdza ze jestem zboczona. a tak naprawde jestem bardzo grzeczna piotrus uprzedzam ze ja szybko biegam
Megan sobie biegnie i "przypadkiem" potyka sie o "przypadkiem" podstawiona noge Mirriam, dzieki czemu laduje z ryjkiem w śniegu... Tu ja dopada Piotrek i konczy dzielo zniszczenia
macey pisze:Przemoc rodzi przemoc.... odchodze bo jestem pacyfista i ni elubie wojen
ile lepic balwanka Ktos dolaczy? Bober? Montanka? <-:[
ja tez!!!!! Ja tez !!
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."