Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
No więc właśnie macie już jakieś plany na sylwestra ?? jak tak to podzielcie się nimi z nami ... a może komuś podsuniecie pomysł ja wsumie narazie planów niemam wiem jedno że będe w Szwajcari w sylwka a co tam będe robił to ja jeszcze nie wiem ....
na pewno bedzie jumpra .. planujemy u kumpla w domu (z miss mokrego podkoszulka, goframi i bita smietana ) a jak to nie wypali, mam rzecz zapsaową .. impra u kumpla (taka studencka) .. wiec Sylwek bedzie odjechany ; p .. bede pil, tanczyl i sie radowal z rozpoczecia 18 roku zycia (siiiicccc !)
ja Wam przedstawie swoj plan : Od 21 do 23 :50 spie ;p od 23:50 do 24: 10 posiedze w oknie lukajac jak dzieciaki sie bawia petardami a od 24 : 10 do rana spIe ;p
he, he, he. chyba zrobię to samo. nie wiem co jest z tym rokiem ale nie chce mi się nigdzie iść. no ale chyba pójdę na impre do kumpeli. mam wrażenie że będzie nudno co jest z tym rokieeeeem?!
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
lipa pisze: he, he, he. chyba zrobię to samo. nie wiem co jest z tym rokiem ale nie chce mi się nigdzie iść. no ale chyba pójdę na impre do kumpeli. mam wrażenie że będzie nudno co jest z tym rokieeeeem?!
a ja i Ewelinka idziemy na super mega imprezke !!!!!!!!!!!!!! :):):) :D:D
dla mnie sylwester to bedzie DZIEN SADU.......
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Jeszcze tylko pare dni do Sylwka....juz nie moge sie doczekac...:D:D:D:D:D:D:D:D Oj sylwester w tym roku zapowiada sie naprawde suuuuper.... ;);) Ja i Montanka idziemy na bombowa impreze do baru razem z cala nasza "ekipa"....oj bedzie party....bedzie...:D:D
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
Sylwester spedzie niedaleko, na tym samym osiedlu... z osobami bardzo waznymi w moim zyciu, z tymi, z ktorymi akurat chce go spedzic. Choc takich osob jest o wiele wiecej....
Gdybym ja tylko mial taka mozliwosc, to sam zorganizowalbym sylwester dla wieeeelu znajomych.... ale wtedy to chyba muslieibysmy jakas hale wynajac (-;