no wiec od 20 minut jest wigilia wiec teraz jest odpowiedni czas na zlozenie zyczen

a wiec :
ogólnie wzsystkim zyczze wszystkiego najlepszego
Pawel nasz kochany admin ;P tobie to zycze wiecej tematów do blokowania i mniej problemów z tym wszystkim z czym masz problemy

Skate tobie zycze zeby wszyscy sie ciebie bali aa no i rozwaz propozycje z jezykiem ;P
Aniu tobie to niewiem czego zyczyc ale za to ze mnie przewrócilas to zycze ci zebys czesto upadala ;P
ewelinka cibie malo znam wiec niewiem co lubisz ale dlatego ze jestes imienniczka mojej siostr to zeycze ci mokrego dyngusa i smacznego jajka
Megan (Megi)

i wszystko jasne ;P ale tak naprawde to zeby ci sie poukladamo i forum zeby ci normalnie dzialalo
Mirriam za to ze mnie kochasz sniegiem to zycze ci zeby kazdy cie kochal sniegiem ;P
lypa ;P hmmmm.... niewiem czy lubisz marihuane ale tobie zycze duzzzzooooo ziola do wypalenia
bober zdrowia szczescia pomyslnosci
macey yyyyyyyyy hmmm.......;P
Montana ( ciocia Montana) a zeby ci sie wszystko powiodlo zawsze i wszedzie
piqs - a tyto jestes straszny optymista i niewiem czego ci zyczyc ael moze zebyys pil wiecej niz pijesz

palgiat - hmmmmm z toba tez mam problem ;P
phantom wiecej postów do usuwania ( tylko tego nieusun ;P;P
DianaR - tobie tez niewiem czego zyczyc ael wiec ze to najszczersze zyczenia

:D
Magdus - milego sprzatania korytaza ;P
bardzo mi przykro jak o kims zapomnialem ale jest juz puzno i moglem niemyslec ale wszystkim niewymienionym jeszcze raaz meri chrismas:D