Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
Nie no poprostu jak to przeczytałem myslałem że się przewróce... rozumiem że można robić dużo rzeczy na raz i mieć dobrą podzielność uwagi ale że aż tak !!!
Młoda Amerykanka została skazana na trzy miesiące aresztu za to, że prowadząc bez prawa jazdy samochód karmiła piersią dziecko, a jednocześnie rozmawiała przez telefon komórkowy i robiła notatki, oraz na wielokilometrowej trasie uciekała samochodowi policyjnemu
29-letnia Catherine Donkers otrzymała ponadto 500-dolarowy mandat i skierowanie na obowiązkowe badania psychiatryczne.
Heh........slyszalam juz o tym......ale to tylko daje przyklad ze baby sa wszechstronnie uzdolnione i maja baaardzo podzielna uwage a Napoleon tez byl kobietą, ale musial udawac faceta, aby miec prawo do glosu...
Prowadzac samochod bez zadnych dokumentow, to rozumiem...Ale prowadzac samochod, karmic dziecko, rozmawiac przez telefon i robic notatki... I to wszystko podczas jazdy...Nieee, to jest niedopuszczalne!! kobieta chyba naprawde byla psychiczna :D (ciekawa jestem, co swierdzili lekarze )
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
Osh w huk, awansowalem do stadium kobiety. moze mi jeshcze powiecie ze mam fajna dupe i nogi ? : P .. bo ogolnie to ja plaski/a (jak to wreszcie?) jestem : ) .. no i nog nie gole ; p (ale kudly mam dlugasne)