Sam sie dziwie, ze pisze taki topic, ale chcialbym wprowadzic troszke zmian na forum, bardziej organizacyjnych ...zreszta tak jak w calym serwisie. Ale o co mi chodzi...
Wiadomo jest, że nasze forum jest "dość" luźnawe... ;> Jednak ostatnimi czasy wydaje mi sie ze za bardzo sie rozbrykaliscie. Rozumiem, ze to jest fajne i wogole... (gledzie jak stara babacia), ale to jest naprawde juz denerwujace jezeli wchodzi sie do topicu o A, a tam nagle czyta sie o B, C i D, a tylko nie o tym A.

Teraz chcialbym postawic bardzo na promocje forum, ale potrzebna mi jest tez tutaj Wasza pomoc. Nie odpowiadajecie na topic tylko zeby cos odpowiedziec (w stylu "no, popieram cie w 100%", albo "tak"). Oczywiscie nie mowie o kazdym przypadku, bo czasem jeden emot wystarczy za cala odpowiedz, ale jak sie czyta jakis watek i nagle na 20 postów na stronie 18 z nich to wlasnie odpowiedz w tym stylu to sory... nie fajnie...
Od teraz każdy topic, gdzie za bardzo zlecicie z tematu bedzie zamykany...

Jesli za bardzo zrzedze to sory, ale czekam na Wasze sugestie, odczucia itp.... licze na Was