Nie wiesz gdzie umiescić swój post? A może chcesz poznać nowych ludzi? Jak sama nazwa mówi na tym forum jest wszystko dozwolone, no może nie do końca... ;-]
Piostrus - nie chcesz wiedzieć, co Ci zgrzyta miedzy zębami...
Macey - ja mam qrtke, w ktorej jak zaloze kaptur to ludzie mowia, ze jak eskimos wygladam
Montanko - ja CI moge pomoc w rzucaniu :mrblue:
Piostrus - nawet jak kcesh to sie nie dowiesz
Piostrus - a skad Ty mozesz wiedziec ze zawsze wygladam jak eskimos?? Pfff... (chociaz podobno eskomosi to calkiem ladne stworzonka)
Piostrus - moge pomoc Montanie i to wlasnie robie: a mashhh qlka w glowke :P:P
to jak już jest słonko to mmay wiosnę czy lato?? jak lato to jedziemy nad jeziorko się pluskać A jak wiosnę to nie wiem... Może na kajaki?? Ale jak kogoś ktoś wywali do wody to nie płaczcie
Chociaż moż jeszcze śnieg napada i będziemy dalej rzucać śnieżkami
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
no i zamiast sniegiem woda by sie pochlapalo i to by bylo przyjemniejsze ;D jakby wszystkie dziewczynki w strojach kompielowych byly a nie w puchowych kurtkach
Jakie chmury??! Ja mam za oknem piękne, błekitne niebo i 5 stopni na + temperatury :D:D:D Woec predzej sie pobawimy w wodzie, niz na sniegu :D:D:D:D:D:D (co mi wcale nie przeszkadza, bo nie lubie zimy i zimna) :mrblue::mrblue::mrblue:
Ja też proponuję Mazury!! Tu są piękne jeziorka, można się pochlapać, spać w namiotach (fajnie i tanio ) no i będzie cudownie!! Ale na wakacjach dopiero...
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho