1.kto jest waszym faworytem na światowego idola??
ja jestem za: wielką brytanią i norwegią. usa i polska też były spoko
2.co powiecie o zachowaniu wojewódzkiego i innych jurorów??
czy ktoś może zna wykonawce piosenki którą wykonywał chłopak w okularach z holandii to napiszcie??
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
Amerykanka - extra glos, najlepszy ze wsyzstkich .. inni ponizej przecietnej
Belg dobra piosenka - slabe wykonanie, na poczatku bylo wiadome, ze jej nie podźwignie. Cobain Lithium spiewal wylacznie po wypiciu mocnej ilosci alkoholu .. wtedy tylko mozna sie porządnie dżeć, a nie podnosic glos .. jak czynil ten Dlugowlosy.
No i WOjewodzki wymiatal . podobaly mi sie wodeczki i koszulka z fajnym napisem : )
Will Young - pedal na maxa, a glos ma jak chlopczyk w przedszkolu
Norwega nie slyszalem
mi się podobał jak zaśpiewał will albo po prostu inaczej patrze bo lubie tą piosene. pedałek to niemiec.
wogóle poziom taki sobie.
a wojewódzki górą
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Mi sie najbardziej w calym idolu podobal Wojewodzki......
USA, Norwegia, Polska taka sobie.........
Pedalki- Wielka Brytania, Niemcy :)
To chyba wszystko :)
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
WOJEWÓDZKI RULEZZZZZZ...
wódeczka, koszulka no i krawacit to było coś
zaszalał tam, nie ma co
Najleiej chyba kelly cośtam z USA... Słabo jak dla mnie ta co śpiewała po arabsku czy jakoś tak...
Alicja, sorry, Alex też niezbyt...
Ale Wojewódzki był The Best
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
Ja lubie Wojewódzkiego, ale jakby nie patrzec, to nie pokazal Polski z dobrej strony.... Owsze niektóre texty byly swietne, ale czesc mogl darowac...
Największy pedałek - Niemcy
Fajnie spiewali jak dla mnie - Will Young, USA i Norwegia... jeszcze 2 mi sie podobalo, ale skad oni byli...??
Aha i jeszcze mi sie nasza Alex nie podobala - po jakiego ch*** wziela sobie xywke?? Jakby sie wstydzila swojego imienia....
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Mirriam pisze:Ja lubie Wojewódzkiego, ale jakby nie patrzec, to nie pokazal Polski z dobrej strony.... Owsze niektóre texty byly swietne, ale czesc mogl darowac...
Co to by był za Wojewódzki?
Mirriam pisze:Aha i jeszcze mi sie nasza Alex nie podobala - po jakiego ch*** wziela sobie xywke?? Jakby sie wstydzila swojego imienia....
Mnie się Alex kojarzy: a) z facetem (np. z tym 'pedałkiem' z Niemiec) b) z siostrą (Aleksandra) c) z Alicją, Asią, Anią (bo na "a")
Anuś pisze:A słyszeliście że po koncercie World Idol na jakimś bankiecie czy coś wszyscy omijali Kubę
Szczerze to ja sie im nie dziwie ;d
Oni pierwszy raz go widzieli ;d ja tez bym go omijala ; -]
Co do Idola...niewiem kto wygra ;d ale cos tez mi sie wydaje ze USA, choc moze nie...