hm mielismy na trzech .. 1l Żubówki, 0.7l Malibu, 0.3l Ginu - ale to qfa poszlo w jedną godzinę -_-" Wiec potem goscilismy sie Bolsem, Zawiszą i jakimś fajnym Likierkiem No i nie mam kaca .. yeah ; p .. to sie nazywa mocny łeb
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
Pare lampek szpampana i lightowego drinka....:) fazy nie mialam, ale suuuper sie bawilam.... (montanko, jak tam wspomnienia z wczoraj fajnie bylo,nie? )
"If you love something let it go,
If it comes back to you it's yours.
If it doesn't, it never was."
::PiotreK:: pisze:moze zejde z tematu ale ja wypilem troszke szampana a potem juz bylo tylko ziolo
no ja dokładnie to samo
Wszystko ma swoje priorytety, Niestety
Wszystko ma swoje, Wady i zalety
Hierarchia wartości
Obowiązki, przyjemności
Hip hopowa podróż do przyszłości ...
ewelinka pisze:Pare lampek szpampana i lightowego drinka....:) fazy nie mialam, ale suuuper sie bawilam.... (montanko, jak tam wspomnienia z wczoraj fajnie bylo,nie? )
No ja wypilam lampke szampana.... Pozniej pare lykow od ludzi na miescie....a potem drinka z "naszymi" chlopaczkami !! ;) Ale bylo zaj.... szczegolnie droga powrotna hihihih :)
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Ja pilam w sylwestra, ale malo.... Wczoraj caly swiat mi wirowal.... A dzisiaj w mysl zasady "czym sie strujesz, tym sie lecz" rowiniez poprawilam sobie humor...
A wiec rok rozpoczelam dobrze :D:D:D:D
bed pisze:wypiłem tylko 6 butelek Smirnoffa Ice'a (1=6%, 275ml) to wychodzi jakieś ok. 1,6l
+ 3 lampki szampana
Kupilem dwa smirnoffy 0.5 i dostalem dwa ice Smak oranzady. Juz lepiej sobie browca kupic.
Wypilismy to co wyzej plus 2 szampany na... trzech Rano o dziwo brak kaca