kolejne bledna sentencja naszego swiata zgadzacie sie z tym <?> prawda jest ze:
* kazdy metal to satanista <?>
* kazdy sk8t to zlodziej <?>
* kazdy punk to brudas <?>
dlaczego tak myslicie <?>
stereotypy roku 20**
-
- Młody rozbrykany
stereotypy roku 20**
...;;;>>> ZeRo PoMySłóW <<<;;;...
ZoStAjE mI JeDyNiE TrAwKa ^-^-^-^-^-^
-
- Wspaniały
Re: stereotypy roku 20**
Debilny temat, nawet bym usunal, ze wzgledu na nademiar idiotyczne tresci .. ale niech zostanie ...
-
- Młody rozbrykany
dlaczego tak myślimy?? a kto tak myśli?? nie zakładaj z góry że wszyscy tak myslą!! Ja nic do ludzioof nie mam jest spox i kocham wszystkich !! wielllkie booziaki!*RyBkA* pisze:kolejne bledna sentencja naszego swiata zgadzacie sie z tym <?> prawda jest ze:
* kazdy metal to satanista <?>
* kazdy sk8t to zlodziej <?>
* kazdy punk to brudas <?>
dlaczego tak myslicie <?>
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
-
- Młody rozbrykany
no nie zakladam ze wszyscy tak mysla, ale wiekszosc ludzi ma takie zdanko na ten temat, ja np tak nie mysle..
chodzilo mi o to ze np jak wejdzie taki punk, skinhead, dres <obojetnie jaki czlowiek ubrany w inny sposob nish zwykle> to ekspedientki tylko na niego lookaja zeby przypadkiem cos nie ukradl i to mi wqrza na tym swiecie... no a starsi ludzi wogole nigdy ich nie zaakceptuja, a to sa przeciez tacy sami ludzie jak oni oczywiscie jak w kazdym przypadku zdarzaja sie wyjatki
chodzilo mi o to ze np jak wejdzie taki punk, skinhead, dres <obojetnie jaki czlowiek ubrany w inny sposob nish zwykle> to ekspedientki tylko na niego lookaja zeby przypadkiem cos nie ukradl i to mi wqrza na tym swiecie... no a starsi ludzi wogole nigdy ich nie zaakceptuja, a to sa przeciez tacy sami ludzie jak oni oczywiscie jak w kazdym przypadku zdarzaja sie wyjatki
...;;;>>> ZeRo PoMySłóW <<<;;;...