skoczylibyscie z samolotu majac ze soba oczywiscie spodochron??? co myslicie o sportach kotre dostarczaja mase adrenaliny ??? mi sie to podoba, i czekam chce skakac na spadochronie.... heh wogole wszystkie te sporty maja to "cos" w sobie ze przyciagaja?? a Wy jak myslicie?? nie balibyscie sie skoczyc na bungee ?? udac sie na jakis splyw kajakowy ?? skalki ?? itp
Mnie to ogolnie nie kreci....ale na splyw to bym sobie pojechala....hmmm... poplynela
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
montana -----> czemu Cie nie kreci to?? ja wiem ze to jest zajebiste przezycie, bo moj starszy jest insruktorem skokow spadochronowych i mam kontakt duzy heh... z chlopakami ktorzy sie u mojego starszego szkola i wiem co czuja, bo mi opowiadaja i jakie maja przezycia, i powiem Ci ze nie uslyszalam od zadnego ze zaluje, no prawda jest ze kazdy sie boi, ale potem chyba mialabys satysfakcje i bylabys dumna ze pokonalas swoj strach cio??
moze po prostu dlatego, ze nie wnikalam w to nigdy ??
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Mnie strasznie kręcą takie rzeczy Niestety, narazie nie jestem pelnoletnia i nie moge sobie zafundowac takiej przyjemnosci... Mam jednak nadzieje ze po 18-stce skocze sobie z bungee lub ze spadochronem, bo strasznie bym chciala
Ksiadz na religi mowil, ze uprawianie sportow extremalnych jest to bardzo ciezki grzech, poniewaz jest to swiadome narazanie swego zycia (oczywiscie go wysmialem)
ja jezdze na nartach wodnych i plywam na kole ciagnietym przez motorowke... ale ta motorowke prowadzi moj kuzyn i dlatego to sa sporty extramalne:D:D do tej pory mam blizne na północny zachód od pewnego intymnego miejsca na ciele mym:P ale i tak bałdzo lubie pływać na nartach:]
Anuś pisze:A ja bym kiedyś chciała spadochron, bungee i takie tam - ja jestem na TAK Magduś, pójdziesz ze mną?? plizzzz
Kochanie z Tobą zawsze!!! ale wiesz ze juz od dawna chcę latać wiec spadochrony?? a moze bampi dżu w stańczykach??;]
Ja wiem że to musi być wspaniałe, ja chętnie ale poźniej bym sie tak baałaaa mówie wam!! całabym sie trzęsła!! ale co tam jak juz napisałam chciałabym laaaaaaaaataaaaaaaaaaać...
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Oj Piotrek czepiasz sie szcegułów my z Anią idziemy na taki bardzo extreem sport a mianowicie bampi dżu bez liny i co ty na to?? A wiadukt w stańczykach sie najlepiej na tonadaje!!!!! O!!!!!!
(gdziekolwiek Ania byle polatać!!!!!!)
EEEE tam ale kto mówi e sie rozbijemy!! my takie podręczne spadochronki bedziemy mieć!! to miała być niespodziankowe szokujące zdarzenie...ale sie wydało!! i byłoby baardzo efektowne!! a teraz wszyscy wiedzą
wsumie kazdy sport jest poniekad extremalny
np jazda na rowerze moze tez byc extremalna wyskoki w powietrze na duze wysokosci i robienie obrotów, jazda z szybka predkoscia w nieznanym terenie w lesie... prawie z kazdego sportu mozna zrobic sport extremalny :]