Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Wiesz jak mnie osłabiają teksty typu 'oo nieee zerwałam z chłopakiem!!! to już tydzień/miesiąc/dwa miesiące... ooo u mnie dalej nic... dalej nikogo nie znalazłam... ooooch ta samotność!!! czuję się taka opuszczona!!!!!!! ;(((((((((( "
-_-" Litości. Czasu troche potrzeba, a nie szukać bo tak trzeba. O chłopcu który tak robi mówi się 'kurwiasz', albo 'mały chujek' to już w zależności od jego skuteczności, a tu wielkie lamenty i wielkie zawiedzenie życiem!
Tak, 16 lat czy 17 i "jestem sama, to taka sytuacja bolesna oooo rany" ;\
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
bober pisze:Wiesz jak mnie osłabiają teksty typu 'oo nieee zerwałam z chłopakiem!!! to już tydzień/miesiąc/dwa miesiące... ooo u mnie dalej nic... dalej nikogo nie znalazłam... ooooch ta samotność!!! czuję się taka opuszczona!!!!!!! ;(((((((((( "
-_-" Litości. Czasu troche potrzeba, a nie szukać bo tak trzeba. O chłopcu który tak robi mówi się 'kurwiasz', albo 'mały chujek' to już w zależności od jego skuteczności, a tu wielkie lamenty i wielkie zawiedzenie życiem!
Tak, 16 lat czy 17 i "jestem sama, to taka sytuacja bolesna oooo rany" ;\
moze rzeczywiscie troszeczke za ostro, ale nie ukrywam ze masz w 100% racje.
moze zalozymy nowy topic w stylu "w pogoni za kroliczkiem - czy to rzeczywiscie potrzebne?" albo "iluzja samotnosci"
intersujacy temat, bo czesto chca miec kogos (kogokolwiek) albo zeby miec, albo bo wszyscy inni maja albo nie maja sie zkim calowac i przytulac. smutne, nie?