Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
mam pytanie: czy kobieta moze zajść w ciąże podczas współnej kąpieli z meżczyzną ( w momencie kiedy meżczyzna ma wytrysk, lub jakąś wydzielinke? )?? dziekuje za odpowiedz
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
ALe wsypa ........ ale kurcze chodzilo mi o Plagiata :D Wybaczysz Piqs ??
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
No wieć jest to tak jak dziewczyna jest dziewica to nie zajdzie wciąże podczas zwyklej kompieli z chloapkiem który ma wytrysk bo chroni ją błona dziewicza. A jesli juz nie jestes dziewica to wedlug mnie i tak jest to nie mozliwe bo plemnik w wodzie zyje zaledwie 2 minuty... po 3 uzywamy szamponów i innych środków szkodliwych dla nich... po któreś tam dziewczyna gdy sie kąpie... nie to jej przeciez do macicy nie wlewa sie woda no nie ?? czyli jakby to powiedziec droga dla wody jest zamknieta czyli dla plemnika również
buahaha.. co za temat nie wzieliscie pod uwage tego, ze wytrysk moze nastapic w dziewczynie gdy para sie kąpie w wannie a! no i nie rozumiem co ma do tego dziewictwo, poniewaz sa udokumentowane przypadki dziewic w ciazy;p blona dziewicza nie jest zbudowana tak jednolicie ONA MA DZIURKI OMG.. pozdro;]]]
Takie zajscie w ciąze jest tylko teoretycznie mozliwe. Teoretycznie mozna podrózowac w czasie, ale nikt tego nie udowodnił. co do ciązy, to podobno mozna zajsc w ciąze.... siedząc na desce klozetowej jesli wczesniej korzystał z toalety mezczyzna:) Jesli naprawde by tak bylo, co trzecia kobieta miałaby dziecko z własnym ojcem lub bratem:D pozdro dla kolorowych pisemek- w nich takie herezje wypisują:D