Kocham Cię! = dwa slowa - wiele znaczen

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

Kocham Cię! = dwa slowa - wiele znaczen

Post autor: PLAGIATT »

Dwa magiczne słowa, które mówią wszystko...czy jednak zawsze znaczą to samo?
Kazdy marzy o chwili kiedy usłyszy to miłosne wyznanie. A jednak nie zawsze jest to milosne wyznanie :/ nie raz jest to slowo rzucone na wiatr by zrobic komus przyjemnosc nie raz chodzi o ta jedno chwile w lozku... no a bardzo zadko jest to milosne wyznanie takie ktore bysmy chcieli uslyszec :D

Moze powiecie kiedy wy najczesciej uzywacie tych dwoch slow... i czy zawsze slyszycie je tak jak byscie chcieli... zeby to bylo to... a moze wy znacie jeszcze inne znaczenia tego slowa to piszcie :D
Anuś
Prawie autorytet

Re: Kocham Cię! = dwa slowa - wiele znaczen

Post autor: Anuś »

hmm...w stosunkach z płcią przeciwną jeszcze nigdy nie użyłam tych słów i bardzo się cieszę, ponieważ nigdy nie darzyłam nikogo takim uczuciem... Mogłabym to komuś powiedzieć, ale teraz bym żałowała... Z ostatnim chłopakiem spotykałam się 10 miesięcy, parą byliśmy 3,5 i ani on ani ja nie powiedzieliśmy sobie tego. Bo mimo że coś nas łączyło, to chyba do prawdziwej miłości było jeszcze troszkę... I nie piszcie mi tu głupot, że przesadzam i że KOCHAM CIĘ można powiedzieć po miesiącu czy 2 chodzenia czy znajomości... Moim zdaniem wtedy są to słowa rzucane na wiatr...
A zresztą takie najprawdziwsze KOCHAM CIĘ to chyba tylko rodziców do dziecka i odwrotnie...
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

ja tez w sumie nie uzylem tego slowa ani razu :D jak juz to czy chcesz ze mna byc :D... i takie tam... (slowa chodzic to tez nie uzywam bo chodzic mozna z jednego konca ulicy na drugi koniec :hihi: )
Anuś
Prawie autorytet

chodzi się to po bułki do sklepu :D

A na mówienie KOCHAM mamy jeszcze duuuużo czasu ;)
i ja bym chciała, aby osoba której to powiem po raz pierwszy była naprawdę wyjątkowa :)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
::PiotreK::
Władca Smoków

Post autor: ::PiotreK:: »

taki temat juz bym ale niechce mi sie szukac gdzie ;P
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

Byl byl juz, ale widze ze po imprezach sylwestrowych rozmowa sie kreci .. no no , ten alkohol dobrze dziala, moze powtarzajmy to czesciej :D
PLAGIATT
Człowiek czynu
Kontakt:

no ja to pisalem o 2:00 w nocy :D wiec wiesz....

A wracajacv do tematu czasu mamy na powiedzenie tego duzo :D a znaczen tego slowa wiecej juz nie wymyslilem :D ale wiem jedno te sowa so bardzo zadko uzywane :D
ONA*
Młody aktywny

Post autor: ONA* »

ja równiez jestem tego zdania ze nei powinno sie mówic byle gdzie i byle komu tak mocnego słowa. Jesli nei jestesmy pewnei nie powinnismy go mówić, bo bardzo szyo traci wartość, też niewierze ze są pary ktoe po 3 m-cach juz sie kochaja i uzywaja tego słowa. Ja na te słowa aby wypowiedziec swojemu chłopakowi potrzebowałąm duzo czasu, aby sie upewnić a teraz juz jestem pewna. I wiem ze są one szczere
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

faktycznie nie powinno sie mowic zbyt szybko tych slow .....
ja powiedzialam a On... ehhhh ; \
To byl duzy blad
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
ONA*
Młody aktywny

SkaTe_GirL nei załuj, bądz jednak dumna z siebie ze udało Ci sie pwiedzieć to i ze odwarzyłas sie

pogratulować :ok:

ja osobiscie wiem ze strasznie ciezko jest powiedziec 1x słowa KOCHAM,,, ale są one wyjątkowe :hihi:
Mirriam
Truskafka

Post autor: Mirriam »

Hehehe....ja sobie wlasnie tak nad myslalam i doszlam do następujących wniosków:
- uslyszalam to od dwóch osob
- ale sama (jeśli dobrze pamiętam) nie powiedzialam nikomu "kocham cię"
"Moje szczęście ma brązowe oczy :D" :tak:
ONA*
Młody aktywny

Nie ma sensu mówic tego jesli sie tak naprawde nie czuje <------------ jestem tego zdania
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

ONA* pisze:Nie ma sensu mówic tego jesli sie tak naprawde nie czuje <------------ jestem tego zdania
A ja tam Kocham was wszystkich ! :D i mowie calkiem powaznie !
Anuś
Prawie autorytet

PIQS ja też cię kocham :D :D :D i całą resztę też :D
ONA*
Młody aktywny

:wink: fajnie wszyscy sie kochajmy :)))) :twisted:
Anuś
Prawie autorytet

taaaaa... i nasza miłość nie zna granic :D
ONA*
Młody aktywny

hihihih jak neizna to nei zna.. o do czego sie posuniemy :)))))))))) :P :P :shock:
Anuś
Prawie autorytet

do tego żeby wrócić do tematu i nie robić offtopików :D
ONA*
Młody aktywny

ok to wracamy podsumowujemy. słowo kocham ma wój czar nei pozwólmy abysmy go zeps :oops2: uli :)
Magduś
Młody rozbrykany

Post autor: Magduś »

ONA* pisze::wink: fajnie wszyscy sie kochajmy :)))) :twisted:
ty zboczona zbereźnico :zdziwko: Piqs mówi serio i ja sie dołączam a tobie tylko jedno w głowie ;] ja tam mówię wszytkim na okolo bo ja jestem optymistka :) i sama na innych takie oto stwioerdzenie też wymuszam ;] :mrgreen: :hihi: :D :lol: :mrgreen:
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
ODPOWIEDZ