Nareszcie udało mi się usunąć błąd związany ze statusem GG, przy okazji dodałem tez Tlen i WPKontakt. Choć musze przyznać, że nad tymi dwoma ostatnimi zastanawiałem sie czy sa one wogóle potrzebne. Co wy o tym sadzicie?
A może znacie jeszcze jakieś inne ciekawe Hacki, które można by wykorzystać na forum?
no statsu tlenu moze sie przydac ale co do WPK to mam pewne zastrzezenia
a co do hackow to moj kolega przygotowuje strone o tej tematyce i jak skonczy to dam ci jej adres
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
no wiesz
ja jak nawet napisze cos glupiego to zazwyczaj to sam usuwam jak sobie zdam sprawe, ze to nie jest potrzebne
ale moge wskazac takich co wala glupie posty [chyba] po to zeby wyjsc szczebelek wyzej
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
taa ale pamietaj sam o tym ze twoj tez sie do tego zalicza
a po za tym nie sa bezsensowne bo tuczy sie debata zapczatkowana twoim postem
a jeszcze jedno jak sam kiedys mowiles to forum mlodziezowe i jest "luzne" wiec czy takie wytykanie 1 czy 2 glupich postow jest konieczne
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
Ja to nie wiem czy to by moglo byc .. ale .. widzialem na innych forach taki bajer, ze wyswietlalo, kto ma w przeciagu tygodnia urodziny i w danym dniu .. fane to bylo
przyznam ci, że właśnie o tym urodzinowym hacku myślałem jako o nastepnym
Powiem tak... święta się zbliżają i mam nadzieję znajdę czas... wogóle planuje małe zmiany na forum, ale narazi eplanuje, tzn nic nie obiecuje
A poza tym i tak mi NET prawie wogóle nie działa, a strony jeżeli juz to ładują sie całą wieczność wiec nawet nie mam jak postów czytac... heheh... choć ten mi się udało