Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
A ja sie zgodze z ORZO. Moze nie do konca go podziwiam, ale ma do niego duzy szacunek. On wlasciwie jako jedyny w Polsce osiagnal cos naprawde, dorobil sie, chociaz wlasciwie za duzego talentu nie ma, za to wydaje mi sie ze ma calkiem niezle w glowie poukladane (jesli chodzi o sposob na życie).
Cns pisze: tak jak traktuje ludzi to pozostawie bez komentarza
A jak on ich traktuje???? Z tego co sie orientuje to calkiem nie najgorzej. Popatrz sobie na Kube Wojewodzkiego (do ktorego tez raczej nic nie mam) i porownaj sobie jego postepowanie z postepowaniem Michala... Wisniewski chociaz nie jest samolubny i caly czas sie udziela charytatywnie (nie wazne czy z porywow serca czy z zadzy slawy) i pomaga ludziom
Amerykańsi sen-krótka piłka,mianowicie od zera do bohatera.Sram na jego twórczość ale naprawdę chciałbym z tym kolesiem pogadać.Wątpię czy jest ktoś inny który wie o muzycznym show biznesie więcej niż Wiśniewski.
E jak byc badnał to co było na TVn o tym cwaniaku to byc widział jaki ma szacunek do ludzi on robi wielkie show by sprzedac wiele płyt i na bank sie nie zachowuje tak jak nie ma kamer!!!!!!!1
hehe....widzisz Cns, ja sie calkiem nieźle orientuje w tym co robi Michal, rownież ogladalam nieraz TVN. Ale pokaz mi druga osobe w naszym panstwie, ktora zdobyla taka slawe i tyle kasy, a jeszcze kilka lat temu byla anonimowa... A możesz mi wierzyc, lub nie - Michal ma szacunek do innych, ale jesli inni maja go rowniez do niego...
Wiśniewskiego to lubię za teksty niektórych piosenek. Kariery to mu mogę poprostu pogratulować. A naśladować .... hymmm nie bardzo, za dużo razy zmienia te kolory włosów
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
Jak uwarzasz ze nie ma w Polsce jeszcze kogos kto ma sławe i sie dorobił to jestes w błedzie bo jest spodo takich ludzi lecz oni o tym tak nie bebnia i sie tym tak nie lansuja jak ta Wisnia.
Ja Wam powiem, że ani Ich Troje nie słucham, ani nie jestem fanem tych czerwonych włosów, ale wczoraj opatrzność losu sprawiła, że oglądałem program Wiśniewskiego i uśmiałem się jak cholera hehehe ;D
Liczę teraz na takie kolejne przypadki ; )
A sam Wiśniewski, bardzo mi się podoba, że jest sobą.
CO ja ci bede wymieniał Ty morzesz miec takie osby ktore twym zdaniem sa bogate robia kariere. JA mogł bym wypisc osoby takie lecz nie wiem jakie by był w tym sens ja ich za AUTORYTET nie biore.
Nio tak masz racje nie wiem op czym gadam i nie wiem co napisac !!!!!!!!!! E daj se na luz czy musze mowiec ja patrze do przepodu i wiem jak by byłpo to odebrane jak bym powiedział!!!!!!!!!!
Ale człowieku, nie irytuj sie bo ci jeszcze żyłka pęknie... A swoją drogą nie zaszkodziłoby ci powiedzieć od razu ze poprostu nie masz przykładu żadnego, albo go podaj... No i po co gniew? Prawda w oczy kole i tyle...
No kole mnie w oczy tak bardzo ze oslepłem!! A jesli chcesz mnie jakos podkopac bym powiedział to sie mylisz bo i tak nie powiem. Bez komentarza to zostawie.......
Pffff....tak, bardzo mi zalezy na tym, żeby cie podkopać i żebyś powiedział.... :/ Poprostu w prosty sposób pokazałeś sam, że piszesz a nie do końca wiesz co ...