No wiec... czy piszecie pamietniki (nie chodzi mi o blogi itp. ale takie prawdziwe dzienniki z waszymi myslami) co sadzicie na ten temat <?> czy zwierzanie sie ze swoich mysli zeszytowi jest glupie czy moze tam potraficie odnalezc siebie <?>

tribalka pisze:Ja piszę pamiętnik od bardzo dawna. Swoje przemyślenia i odczucia notuje bardzo rzadko, ale jak już zacznę to piszę bardzo dużo. Przelanie swoich myśli na papier bardzo mi pomaga, potrafię nazywać swoje uczucia i w pewien sposób jest mi wtedy lżej, gdy to co mnie boli wyrzucam z siebie. Oczywiście to nie zastąpi rozmowy z przyjacielem czy bliską osobą, ale w pewien sposób pozwala się uzewnętrznić. Teraz kiedy czytam moje wpisy z przed paru lat śmieję się dużo bo problemy które wtedy wydawały mi się ogromne w rzeczywistości były błahe. Pamiętnik pozwala przywołać wydarzenia i uczucia o których czasami można zapomnieć. Dla mnie pisanie pamiętnika jest bardzo ważne.
juz odnotowanePolan pisze: Miłego pisania i proszę odnotowac w pamiętnikach, że się wypowiedziałem w tym temacie ;-> Będę wdzięczny
hehePolan pisze:Joj ... Merci !! w sumie to się nawet ciutke wzruszyłem![]()
:*