Od niego wszystko się zaczyna: nieprzespane noce, czerwone oczy, złe oceny w szkole ;-) Ciekawe strony, webmasterstwo, nowinki z sieci... tutaj rozmawiamy o tym wszystkim!
tak wlasnie myslalem ze wiekszosc bedzie mowila onet albo interia naturalnie about:blank bedze najmniej ......
aha jeszcze jedno about:blank to strona startowa z mojego MSIE, w Mozilli mam jaka tam strone z mozillapl.org
- Przepraszam.
- Cebula u pani po wilu?
- 30gr
- A to dziękuję.
a ja mam oneta bo mam poczte w onecie i gdybym miał przy każdym uruchomieniu neta miał czekać aż siem przelączy to bym klawiature pogryzł(bywam niecierpliwy )a poza tym na onecie jest wszystko to czego potrzebujem...hmm...ale ja potrzebujem tylko tej poczty więc mam jeszcze łatwiej ...
Raz się żyje, potem się tylko straszy...
Ja straszę już dziś!!!
wp.pl rządzi, 10x lepsze niż onet I mnie nikt nie przekona, ładniejsza, funkcjonalniejsze, cameronki
Nie narzekam, chociaż jestem niższy niż Clint Eastwood
Chociaż nigdy nie dołączę do grona kulturystów
Chociaż nie znam setek przysłów , nie narzekam
Bo fruzie wolą optymistów
Ja tam mam wp, w sumie to nawet nei wiem czemu Zawsze zanim cos innego włącze wyskakuja mi wiadomosci na wp i chwilowo zatrzymuje na nich swoja uwage Mogłabym zmienic na onet albo o2, ale tak sie jakos juz przyzwyczaiłam
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.