no wlasnie probuje sie dowiedziec ... jak bym wiedzial skad sciagalem to bym sie skapnal ... a ja nie wiem sakd mi sie w kompie wzial ...
Mnie sie wlasnie wydaje ze to jest plik od kazzy ...
pozdro...
loosiu pisze:czyzbys instalował imesha ????
ja miałem taki bajer lepiej go usuń nie dosć ze żre połaczenie to i spowalni kompa usuń go jak najszybciej
Tak
A ponadto ja bym usuwał - a wręcz w ogóle nie instalował żadnych programów p2p (KaZaA, imesh, dc++ czy eDonkey - wyjątkim może być e-mule <- to jest bezpieczne); od tych programów można ściągać. Tzn łączysz się z serwerem, gdzie KAŻDY użytkownik danego programu coś udostępnił i ściągasz. Ale jak wiemy w sieci działają hackerzy i tutaj równiez. Wsadzają na serwer wiele wirusów i czasami zamiast tego upragnionego pliku, który masz zamiar ściągać - ściągasz po prostu wirusa. Dlatego lepiej można uzywać połączeń FTP, bądź Torrent - to jest bezpieczne... albo tak jak mówiłem wcześniej program e-mule, tyle że jest trudny w konfiguracji...
dobra spoko.
temat ten byl zalozony daaawno temu i jest jush of korz nieaktualny :p
zgadze sie ze programy p2p instaluja razem ze soba rozne programy typu spyware [najgorsza jest kaaza i imesh ;]] ja obecnie uzywam Azureusa, ale jaki program wybierzesz zalezy od lacza jakie masz ;p
a co do wirusow/trojanow to wszedzie sa umieszczane ale jak ktos ma glowe to przeciez nie uruchomi podejzanych plikow:/
btw: polecam Azureusa i Emule sivka.