Dzisiejszy świat i Polska to wiele kontrowersji i pytań. W tym forum poruszamy wszystkie problemy polityczne, gospodarczo-społeczne i kulturalno-religijne świata. Tu możecie pisać co Wam się nie podoba w dzisiejszym systemie, który kraj będzie nowym supermocarstwem i który polityk jest skorumpowany (-;
polska jest polska ale przeciez nie tylko w polsce tak jest ... !!! W wielu krajach zaloze sie ze tak jest .... a ze zyjemy w polsce to mam polskie newsy ...
btw: szkoda ze polska nie umie traktowac innych od siebie ...
pozdra
Fakt ze w tym kraju jest prawie wszystko do dupy,ale mi to wisi czy te osoby beda tolerowane czy nie,jak by to mialo byc tolerowane i byc czyms normalnym(bo dla mnie to jest nie normalne) to by Pan Bóg stworzyl Adama i Piotra,a nie Adama i Ewe,no ale to jest moje zdanie.
Ale najbardziej mnie wkurza to ze jakies osoby ich wyzywaja od takich czy owakich to jest bezsensu....no ale POlska
...::I Like teChno music::...
...:::TechNo music is in my head::...
Sh4tteN^ pisze:,jak by to mialo byc tolerowane i byc czyms normalnym(bo dla mnie to jest nie to by Pan Bóg stworzyl Adama i Piotra,a nie Adama i Ewe
Ale pamiętaj że nie wszyscy wierzą w historyjki O Adamie i Ewie.. Podam teraz gówniany argument...wytłumacz mi dlaczego naukowcy z Uniwersytetu Cambrigde(bodajże)odkryli że jest to całkowicie normalne?Wiesz,a dla mnie jest nienormalne jak można słuchać techno...!!!Mi tam akurat zależy na tolerancji dla tych ludzi.Jeżeli Tobie to wisi a wydaje się czymś nienormalny to stań sobie z boku.Z Twoim podejściem dziwię się że nie należysz do ludzi którzy wyzywają ich od takich czy owakich.
troszeczkę zmieniłem bo chciałbym wam uświadomić coś Adam i Ewa mieli 2 synów Kaina i Abla. Pytanie jak facet z facetem mógł mieć dzieci. Jeżeli któryś z nich ze swoją matką zaczeli rozmnażać sie toż to przecierz kadzirodztwo!!!