Wiek nie ma znaczenia?
-
- Młody aktywny
Wiek nie ma znaczenia?
Czy uważacie że wiek nie ma znaczenia, a liczy się tylko uczucie? Czy moglibyście być z kimś starszym/młodszym o 5/10/15 lat? Co o tym myślicie? Jaka różnica wieku jest dla was dopuszczalna? Czy są w ogóle jakieś granice?
Najbardziej pieką łzy, które toczą się powoli.
-
- Młody aktywny
Re: Wiek nie ma znaczenia?
hmm... trudno to mówić o jakich kolwiek liczbach, dziś jestem pewien, że nie mógł bym być z dziewczyną (właściwie, to już kobietą) o 10 i więcej lat starszą... ale nie wiem jak bym postąpił gdybym się może w takiej kobiecie zakochał...
Ale jeżeli byłbym starszy, to młoda dziewczyna by mi nie przeszkadzała... ale jeżeli by miała być 10 lat młodsza, to bym musiał poczekać, bo teraz ma 7 lat
...
Ale jeżeli byłbym starszy, to młoda dziewczyna by mi nie przeszkadzała... ale jeżeli by miała być 10 lat młodsza, to bym musiał poczekać, bo teraz ma 7 lat

Na świecie dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota... chociaż co do tego pierwszego nie ma pewności A. Einstein
-
- Szczęściara
Jesli uczucia sa prawdziwe, wiek nie gra roli... Ja bylam z chlopakiem o 5 lat starym i nie odczuwalam tego wogole....
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
-
- Szalony pismak
Ja dopuszczam roznice max 10 lat. Nie chcialabym miec faceta/ chłopca o 15 lat starszego/ mlodszego. Do juz jest delikatny przesadyzm. No ale wielkie RESPECT dla par z roznych pokolen...
-
- Młody rozbrykany
Ja nie widzę różnicy... miałam młodszych (chociaż to było maksymalnie dwa lata) i starszych (maksymalnie 9 lat), altualnie jestem z prawie równolatkiem, mój facet jest ode mnie o rok starszy... Trudno wyczuć czy uczucie jest czymś głębszym czy tylko przelotną przygodą... ale myślę, że nie ma się co hamować... tylko płynąć z prądem rzeki
byleby nie przesadzać... np. 12-letnia dziewczynka z 27 letnim gościem... 

Mamy w życiu prawo popełniać wiele błędów oprócz jednego- tego, który niszczy nas samych.....
-
- Szalony pismak
Wszystko zalezy od punktu odniesienia.
10 Latka i 17 Latek to dziwnie wyglada, ale 21latka i 28 latek juz jakos bardziej normalnie.
10 Latka i 17 Latek to dziwnie wyglada, ale 21latka i 28 latek juz jakos bardziej normalnie.
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Szalony pismak
Jak koleś nie potrafi zaimponować rówieśniczce albo trochę starszej to sięga po takie (mając 18-21) wąskie 15 którym imponuje dojrzałoscią.Ale i tak najważniejsza jest nić porozumienia,odrobina dojrzałosci,zaufanie i uczucie.Te czynniki powinny tworzyć harmonijny związek...byle legalny! 

-
- Młody rozbrykany
Hmm... w sumie piętnastolatka nie ma już pieczęci prokuratora na czole... 

Mamy w życiu prawo popełniać wiele błędów oprócz jednego- tego, który niszczy nas samych.....
-
- Szalony pismak
Z tego co mi wiadomo to dopiero od 16.
Jestem na 100% pewien.

-
- Szczęściara
Ale zauwazcie, ze roznica, ktora w mlodym wieku razi z biegiem lat sie zaciera... np.. 15 latka i 20 latek... nie pasuje za bardzo, ale juz np. 30 i 35 latkowie- czemu nie....?
-
- Młody aktywny
15 mój drogi.ORZO pisze:Z tego co mi wiadomo to dopiero od 16.Jestem na 100% pewien.
i zgadzam się z Montaną, że różnice wieku się z czasem zacierają, ale wiesz 5 lat to jest nic. oczywiście nie uwzględniam dzieciaków w wieku 11,12,13,14 lat bo to jakaś dewiacja seksualna związek ze starszym (czy młodszym lol) partnerem/partnerką w tym wypadku.
zresztą jak dla mnie nawet duża różnica wieku nie ma znaczenia, a dla mojej znajomej 3 lata to już 'ojej'
różni ludzie, różne potrzeby
w skrajnych przypadkach mówi się już o środowisku psycho-społecznym doświadczonym w dzieciństwie
-
- Prawie autorytet
*MysterY* pisze:Ale nie martwcie się brzuch został naprawiony i jush nieboli ani przed jak i po spotkaniu. Mam zły humor ale i tak jest oki. Dobra [widzicie, widzicie??] Tymczasem do zobaczyska. [Ona jest KOFFANA]!!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Szczęściara
Po tym weekendzie doszlam do wniosku, ze im starszy tym glupszy :/
-
- Prawie autorytet
coz przykro ale tak zazwyczaj jest ...Montana pisze:Po tym weekendzie doszlam do wniosku, ze im starszy tym glupszy :/
nie wolno sie tym po prostu przejmowac ...
bo nie warto se psuc nerwow .. ;P
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!

Krolujesz Im.!

-
- Tuningowiec
U mnie to jest tak że niby mam przedział wiekowy 15-19 lat [ja mam 18] ale wg. mnie 15 latki są niedojrzałe [chyba tak się pishe to słowo nie??] No i to jest moje zdanie!!!
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
- Prawie autorytet
Matko Boska, co to jest!?!?! Ja tego nie pisałam ;/ kto to napisał, albo wpisał jako ja, no nie wiem... Ale to nie ja :/ o co w tym w ogóle chodzi?Anuś pisze:Ale nie martwcie się brzuch został naprawiony i jush nieboli ani przed jak i po spotkaniu. Mam zły humor ale i tak jest oki. Dobra [widzicie, widzicie??] Tymczasem do zobaczyska. [Ona jest KOFFANA]!!!
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Truskafka
Anuś, to była wypowiedź chyba *MysterY* jesli dobrze pamiętam... Ale czemu jest napisane jako Twój post? Hmm...nie wiem, może to przez jakieś komplikacje z serwerem, czy cóś...Paffel o tym gdzies pisal...
Panie adminie, prosimy o wypowiedź...
Panie adminie, prosimy o wypowiedź...

"Moje szczęście ma brązowe oczy
" 

-
- Człowiek czynu
Admina nie ma przy kompie do niedzieli o ile się dobzie orientuję :p
To tak przy okazji
To tak przy okazji

Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
Wszystko sie zgadza... Post zostal napisany w dlugi weekend, wtedy kiedy mielismy awarie na serwerze. Mam nadzieje ze nie ma wiecej takich pomylek i ze jest ok. Mysle ze ten jeden post mozna zostawic, bo i tak chyba juz bedzie wiadomo o co chodzi
Powracamy do tematu.

Powracamy do tematu.
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Młody rozbrykany
w parach kiedy jedna z osob jest pelnoletnia a druga nie, roznice wieku widac juz na samym paczatku... pozniej granica wieku sie zaciera... no a jak jedna osoba jest pelnoletnia a druga nie, to wyobrazcie sobie jak ida razem do jakies kawiarni lub pubu i co jedno z nich piwko a drugie soczek
mam taka kolezanke ktora chodziala przeszlo rok z kolesiem starszym od siebie o 5 lat... no i wygladali na takich szczesliwych a co do czego to kolo troche wstydzil sie brac ja do towarzystwa kumpli w jego wieku i starszych bo bal sie ze go kumple go wysmieja "ze chodzi z taka malolata co jeszcze nie dorosla pije soczek i nie da mu du**"

mam taka kolezanke ktora chodziala przeszlo rok z kolesiem starszym od siebie o 5 lat... no i wygladali na takich szczesliwych a co do czego to kolo troche wstydzil sie brac ja do towarzystwa kumpli w jego wieku i starszych bo bal sie ze go kumple go wysmieja "ze chodzi z taka malolata co jeszcze nie dorosla pije soczek i nie da mu du**"
...;;;>>> ZeRo PoMySłóW <<<;;;...
ZoStAjE mI JeDyNiE TrAwKa ^-^-^-^-^-^
ZoStAjE mI JeDyNiE TrAwKa ^-^-^-^-^-^