Obecnie światowa kinematografia zalewa nas swoimi (nie zawsze godnymi uwagi) produkcjami. Na co warto pójść z dziewczyną/chłopakiem, a na co tylko z kumplem. Co trzeba obejrzeć koniecznie? A także Wasze zdania o aktorkach, aktorach reżyserach i ludziach filmu, którzy zrobili na Was wrażenie.
Wczoraj z siostra poszlam na to do kina, nie powiem ze nie czekałam z zainteresowaniem na to co tam ujrzę - zmiana rezysera i paru aktorów. Mimo mojego odmiennego wyobrazenia po przeczytaniu ksiazki (co było baaardzo dawno temu;]) film bardzo mi się spodobał.
Lecz zgadzam sie ze stwierdzeniam iż jesli ktoś nie czytał Ksiazki będzie mu sie ciężko połapać... Seans trwa 2godziny i 10 minut. Tradycyjnie film jest poucinany, nie ma wszystkich wątków, itd. Jak w każdej ekranizacji ksiazki... Co nie zmienia faktu ze mi się ogromnie podobał.
Czekam na wasze odczucia
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Jeszcze mam takie jedno ale... nie chcę, a wręcz się boję oglądać ten film w polskiej wersji językowej! bleh! wszystko popsują tymi dziwnymi głosami :/
bober pisze:wszystko popsują tymi dziwnymi głosami :/
W sumie to mash racje boberq,fakt faktem ale te nasze 'aktorzyny' nie potrafia operowac za dobrze swoimi glosami ale przeciez we wszystkim musi byc jakis minus
Co do filmu.na pewno go obejrze ale raczej nie w kinie tylko w domku na kompie,wrod przyjaciol i popcornu ; -]
ja nie idę na Harry'ego dio kina, po co mi, jak nie byłam na dwóch poprzednich częsciach i ich nie golądałam, przeczytałam jak narazie 1 część przygód Harry'ego... Ale słyszałam że fajne jest...