NIe chce mi się nawet tego komentować. Dla mnie to jest poprostu smutne i żenujące ...
Obława na homoseksualistów!Polska + Tolerancja?Nie istnieje!
-
Polan
- Człowiek czynu
Obława na homoseksualistów!Polska + Tolerancja?Nie istnieje!
http://fakty.interia.pl/news?inf=499739
NIe chce mi się nawet tego komentować. Dla mnie to jest poprostu smutne i żenujące ...

Ostatnio zmieniony 09.05.2004, 15:50 przez Polan, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>
-
ORZO
- Szalony pismak
Re: Obława na homoseksualistów!Polska + Tolerancja?Nie istnieje!
Daj spokój...
Polak jak czegoś nie może zrozumieć od razu to tepi.K****!!!!!!jak ja nienawidzę tego kraju!!!
-
Plik
- Młody aktywny
polska jest polska ale przeciez nie tylko w polsce tak jest ... !!! W wielu krajach zaloze sie ze tak jest .... a ze zyjemy w polsce to mam polskie newsy ... 
btw: szkoda ze polska nie umie traktowac innych od siebie ...
pozdra
btw: szkoda ze polska nie umie traktowac innych od siebie ...
pozdra
Linux Slackware 2.4.29 in 686.
-
Sh4tteN^
- Młody aktywny
Fakt ze w tym kraju jest prawie wszystko do dupy,ale mi to wisi czy te osoby beda tolerowane czy nie,jak by to mialo byc tolerowane i byc czyms normalnym(bo dla mnie to jest nie normalne) to by Pan Bóg stworzyl Adama i Piotra,a nie Adama i Ewe,no ale to jest moje zdanie.
Ale najbardziej mnie wkurza to ze jakies osoby ich wyzywaja od takich czy owakich to jest bezsensu....no ale POlska![Nom ;]](./images/smilies/nom.gif)
Ale najbardziej mnie wkurza to ze jakies osoby ich wyzywaja od takich czy owakich to jest bezsensu....no ale POlska
...::I Like teChno music::...
...:::TechNo music is in my head::...
...:::TechNo music is in my head::...
-
ORZO
- Szalony pismak
Ale pamiętaj że nie wszyscy wierzą w historyjki O Adamie i Ewie..Sh4tteN^ pisze:,jak by to mialo byc tolerowane i byc czyms normalnym(bo dla mnie to jest nie to by Pan Bóg stworzyl Adama i Piotra,a nie Adama i Ewe
-
*MysterY*
- Tuningowiec
troszeczkę zmieniłem bo chciałbym wam uświadomić coś Adam i Ewa mieli 2 synów Kaina i Abla. Pytanie jak facet z facetem mógł mieć dzieci. Jeżeli któryś z nich ze swoją matką zaczeli rozmnażać sie toż to przecierz kadzirodztwo!!!Sh4tteN^ pisze: Pan Bóg stworzyl Adama i Ewe
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
-
Polan
- Człowiek czynu
Nie wiem czy wiecie ale jestem pOyEbAnY. A co ciekawsze, proces ten zupełnie mi się wymknął z pod kontroli. I jak tu se radzić ? <rotfl>