Hmm - kocha czy nie kocha?

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
Fst
Młody aktywny

Hmm - kocha czy nie kocha?

Post autor: Fst »

W sumie mam kolezanke w klasie - jestesmy przyjaciolmi.

G. powiedziala mi, ze przepisuje sie z klasy (i tu wymyslila takie glupoty) noi jak juz nie moglem wytrzymac to po kilku dniach pogadalem z nia sam na sam i sie okazala ze mnie robila w jajo - dlaczego?

chciala zebym sie zmartwil itp itd

Ja ja bardzo lubie i ona mnie tez wiec mam pytanie do bardziej doswiadczonych - czy ona moze chciala sprawdzic moja reakcje na taka sytuacje i sprawdzic czy sie tym przejme, bo np mnie cos wicej niz b. lubi czy dla jakiegos innego powodu.
pozdrowionka

Fst
ylka
Człowiek czynu

Re: Hmm - kocha czy nie kocha?

Post autor: ylka »

Jestem widocznie mniej doświadczona, bo nie wiem. To chyba zależy tylko i wyłącznie od niej. Różne mogą być odpowiedzi. Ale skoro snujesz przypuszczenia, że chciała sprawdzić Twoją reakcję, więc najprawdopodobniej po prostu tego chcesz [np. podświadomie?]. Uważaj tylko, abyś się nie przeliczył zbytnio... Pozdrawiam. (:
smile like a melon slice : )
Fst
Młody aktywny

no walsnie o to mi chodzi zeby sie nie przeliczyc ale sytuacja jest bardzo skomplikowana - doslownie jak w serialach:/ - moze sie skonczy slubem :D zart;o
pozdrowionka

Fst
ylka
Człowiek czynu

No, wiesz... On palnęła tylko jakąś głupotę, na dodatek nie wiadomo po co, a ty od razu: "kocha czy nie kocha"...
Fst
Młody aktywny

Ylka: mowie ze sytuacja jest bardziej skomplikowana:) eot:) dzieki za odp:D
pozdrowionka

Fst
ylka
Człowiek czynu

Dobra, mów, co chcesz... :D Ale z tym o żarcie nie musiałeś, bo chyba nie uważasz mnie aż za taką nieinteligentną, że się tak wyrażę, :> skoro musiałeś mnie poinformować, iż to żart nie był... Nagmatwałam. :P
Piqs - X

Post autor: Piqs - X »

Ta, uwazaj bo goscioofa sika na ciebie ciepłym moczem ; o .. a tak na serio nei rob se nadziei bo i tak zycie da ci po mordzie <-- ale fajny wywod moralny ;o
*RyBkA*
Młody rozbrykany

Post autor: *RyBkA* »

No może to jakaś jej gra.... nie wiem ale lepiej na nią uważaj bo jak teraz robi sobie "jaja" i ściemnia co będzie później...
...;;;>>> ZeRo PoMySłóW <<<;;;...

ZoStAjE mI JeDyNiE TrAwKa ^-^-^-^-^-^
Anuś
Prawie autorytet

Post autor: Anuś »

a ja tam często jakieś ściemy wciskam znajomym :P i wcale nie po to żeby sprawdzić ich reakcję tylko po to żeby śmiesznie było :) ;) :)
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
ODPOWIEDZ