Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
ble ja nie lubie kokosowych jak juz to kakaowe lub śmietankowe czy jakie tam sa smaki :DD....
A wracając do tematu:
Po 1. Poczucie humoru
Po 2. Szczerość
Po 3. Otwartość
Po 4. Ubiór
Po 5. Zachowanie
Po 6. Nie wiem co jeszcze musi miec to coś w sobie ( ładnie kręcić tyłeczkiem :] hehehhe )
Normalnie Boberku wyjales mi to z ust chcialam napisac jakos kobietka, ze wlasnie zapach to jest to
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Wiesh Virgin jakby ci to powiedzieć, powiem ci że jakby kobieta [w moim przypadku] miała kolczyk w wardze czy w języku to bym czuł że jest strashnie podniecająca, czy w pępku to taka Sk8ciara która chce się podobać i pokazuje swój piękny brzushek ale mi się to podoba, Kolczyk w brwi u kobiety ODPADA.
Wracając do tematu:
1. Z poczuciem humoru
2. Szczera
3. Ubiór
4. Niewstydliwa
5. Zachowanie
6. No i te draże kokosowe ewentualnie mogą być eMeMensy
A co myślicie o kolczykach u dziewczyn np. w pępku, we brwi, czy języku?? To was zraża, czy wręcz odwrotnie zachęca??
Kolczyk dobra sprawa jeśli ozdabia .
Co ceni gośc w kobiecie, zależy od koleśa.. jedni otwartośc inni kochają gdy gdziewczyna jest szalona, jeszcze inni twierdzą że podobają im się ciche myszki.. Poprostu nie da się tego sprecyzować. I jeszcze jedna rada
nie bądzię w 100% takie żeby się podobać facetom bo ideały pod względem charakteru nie cieszą się zbyt wielką rozrywalnością. Przynamniej ja tak uwazam. Sam starałem sie byc "doskonały" i usłyszalem te słowa ale jeżeli jestes Extra to nic zarzucic sie nie da i .. i sama dokończ sobie szuka sie problemów na siłe
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..