Po co?
-
- Szalony pismak
Po co?
Dobra cwaniaki mam propozycje napiszcie po co jest potrzebna dla chlopaka dziewczyna i po co dziewczynie chlopak. Jak zmulac to na calego, glupszy temat mi do glowy nie przyszedl 

"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Młody aktywny
Re: Po co?
no no temat niczego sobie hehe tak naprawde to chyba kazdy chce i chcial miec kochana osobke przy sobie zeby liczyc na wsparcie pomoc itd w sumie my nie potrafimy an to pytanie odpowiedziec przyznajemny sie do niewiedzy:P hyhy pozdro
-
- Młody aktywny
Re: Co za nuda
Wiesz, do niczegoFighter pisze:Dobra cwaniaki mam propozycje napiszcie po co jest potrzebna dla chlopaka dziewczyna i po co dziewczynie chlopak. Jak zmulac to na calego, glupszy temat mi do glowy nie przyszedl

P.S Nie zadawaj takich głupich pytań

ONLY LOVE---REMEMBER
-
- Młody aktywny
Re: Co za nuda
Zdaje mi sie czy ktoś nabija sobie posty :PP ?Fighter pisze:Dobra cwaniaki mam propozycje napiszcie po co jest potrzebna dla chlopaka dziewczyna i po co dziewczynie chlopak. Jak zmulac to na calego, glupszy temat mi do glowy nie przyszedl
Catzz Rulzz!
-
- Młody rozbrykany
To jest bardzo ciekawe pytanie, ale niestyety nie wiem jak to określić. A co do nabijania to raczej to nie jest nabijanie, czasami nawet glupim tematem można poruszyć forum
YO MY BROTHER!
-
- Szalony pismak
Tak zalezy mi na nabicie jak najwiekszej ilosci postow prowadzac rozmowe z samym soba (gratuluje)
Zebym chcial se posty nabic to bym juz to dawno zrobil poprostu postanowilem zadac jakies pytanie bo wieje na tym forum nuda. Nic sie nie dzieje wasze odpowiedzi sa bardzo czeste i tak duzo osub sie udziela ze nie wiem co sie tu dzieje.
Co dalo wam powod by twierdzic ze pisze po to by nabic posty, jaki byl by tego cel, jesli nie uslysze odpowiedzi smiem twierdzic ze macie cos z intelektem nie tak (to do tych co twierdza ze pisze by nabic posty) - teraz moze bedzie cos sie dziac
A propo nikt nie odpowiedzial na moje zdziwaczale pytanie czyzby rozmawiacie o drugiej osobie bliskiej wam a nie wiecie nawet po co ona wam

Zebym chcial se posty nabic to bym juz to dawno zrobil poprostu postanowilem zadac jakies pytanie bo wieje na tym forum nuda. Nic sie nie dzieje wasze odpowiedzi sa bardzo czeste i tak duzo osub sie udziela ze nie wiem co sie tu dzieje.
Co dalo wam powod by twierdzic ze pisze po to by nabic posty, jaki byl by tego cel, jesli nie uslysze odpowiedzi smiem twierdzic ze macie cos z intelektem nie tak (to do tych co twierdza ze pisze by nabic posty) - teraz moze bedzie cos sie dziac

A propo nikt nie odpowiedzial na moje zdziwaczale pytanie czyzby rozmawiacie o drugiej osobie bliskiej wam a nie wiecie nawet po co ona wam

"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
- Człowiek czynu
- Kontakt:
hm.......
......hm.... powiem ze bardzo ciekawy ale nie umiem na niego odpowiedziec w 100% ani chyba w 70% no ale do rzeczy.... według mnie każdy chce mieć osobe bliską płci przeciwnej której może się zwierzyć i która podtrzyma go na duchu w trudnych sytuacjach...2 powod to że chcemy spędzać czas z osobami którymi lubimy też najlepiej płci przeciwnej :]]]..poprostu zostalismy tak stworzeni że potrzebujemy kogoś jeszcze w naszym życiu..kogoś bliskiego....
-
- Młody aktywny
A co do tematu :PP Heh, każdy ma swoje powody, mi się ejdynie jeden nei podoba przez niektóych wyznawany, żeby meić dziewczyne/chłopaka żeby nei gadali ze nei masz jej/jego
Hehe, jak dla mnei to, żeby meić poczucie bliskości z tą druga osobą, mieć o kim marzyć :PP heh , właściwie trudne pytanie ==''

Catzz Rulzz!
-
- Morphlorchack
- Kontakt:
odkopujemy... 

Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
- Prawie autorytet
wcale nie głupi temat... daje do myślenia
bo tak naprawdę to każdy chce mieć chłopaka/dziewczynę, ale po co to się chyba nikt nie zastanawia... to już tak jakoś jest... tego się chyba nie da wyjaśnić... a przynajmniej ja nie umiem 

Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
-
- Szalony pismak
Ja tam wiem, po co mnie chłopak. Poprostu lubię, kiedy jest ktoś taki, kto mnie przytuli, potrzyma za rękę, pocałuję, żebym czuła się bezpiecznie. Żeby móc spędzać z tą osobą każdą wolną chwilę i wiedzieć, że zawsze mogę na tę osobę liczyć, mieć oparcie no i dobrze się bawić.
eee, dalej nie chce mi się pisać, nie dzisiaj...
eee, dalej nie chce mi się pisać, nie dzisiaj...
MIŁOŚCI MOWĄ NIE JEST SŁOWO,
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
LECZ BOSKI POCAŁUNEK.
you are the reason I wake up everyday and sleep through the night
-
- Młody aktywny
bez zartow !
Faceci są beznadziejni im chodzi tylko o zaliczenie fajnej laski- żeby potem mogli powiedzieć " wiessz ja mam doświadczenie"- Trudno mowic o jakiejś prawdziwej miłości gdy np. było się z chłopakiem już dość blisko ale nie jesteście razem a potem on jedzie gdzieś na wakacje, obóz itd.. , i po kilku browarkach liże się z każdą laską - a gdy gada z kumplem mowi " a to taka jedna - całkiem fajna " . Facet musi być niezłaą ciotą zeby być wiernym - w tym wieku. Dla mnieto wszystko jest ŚMIESZNEE

-
- Szalony pismak
Re: bez zartow !
A ja znam takich co zaliczają i się nie chwalą...!carramba pisze:Faceci są beznadziejni im chodzi tylko o zaliczenie fajnej laski- żeby potem mogli powiedzieć " wiessz ja mam doświadczenie"-

-
- Morphlorchack
- Kontakt:
carramba, nie zgadzam sie stanowczo z Toba!
Nie uwazasz ze poddajesz tutaj nas uogolnieniu!? Bo moim zdaniem tak i to bardzo! Nie kazdy facet jest taki, a wrecz odwrotnie. Nie raz (ostatnio dosć czesto) spotykam sie z dziewczynami ktore to wlasnie tak traktuja facetów. A jednak nie wrzucam na wszystkie...
Nie uwazasz ze poddajesz tutaj nas uogolnieniu!? Bo moim zdaniem tak i to bardzo! Nie kazdy facet jest taki, a wrecz odwrotnie. Nie raz (ostatnio dosć czesto) spotykam sie z dziewczynami ktore to wlasnie tak traktuja facetów. A jednak nie wrzucam na wszystkie...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
-
- Młody aktywny
Jasne chlopaki może macie racje - troche przesadzam
i nie myślcie sobie ze jestem feminisatką
nigdy w życiu
:):)
i nie myślcie sobie ze jestem feminisatką

-
- Prawie autorytet
he he... "pooodoba mi sie ten glaz.. to naprawde ladny glaz"
jak ta sprawa tej carramby
jak ta sprawa tej carramby
-
- Młody rozbrykany
ja wiem po co mi chlopak.... ciesze sie gdy mam do kogo sie przytulic.. osobe ktora sie o mnie martwi i dba o mnie... lubie byc kochana, potrzebna.... mam wtedy o kim snic po nocach... marzyc, ze jest blisko mnie gdy np. wyjedzie...
-
- Szczęściara
a mi tam chlopak wogole nie jest potrzebny...
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
-
- Młody aktywny
Jak to po co. Żeby miał wam kto podcierać dupe jak będziecie w doszłym wieku poważnie choży. Sorry za wyrarzenie 

Rzeczy niemorzliwe załatwiam od ręki, a cuda w terminie do trzech dni.
-
- Truskafka
A dla mnie śmieszne jest to stwierdzenie. Owszem, jest wielu facetow, ktorzy traktuja dziewczyny bardzo przedmiotowo. Mimo ze jestem dziewczyna to napisze, ze my wcale nie jestesmy lepsze - jak widze albo slucham co wyprawiaja moje kolezanki...carramba pisze: Facet musi być niezłaą ciotą zeby być wiernym - w tym wieku. Dla mnieto wszystko jest ŚMIESZNEE

Zreszta poczytaj niektore tematy, gdzie wypowiadaja sie faceci - zobaczysz wtedy jakie oni maja o nas "dobre" zdanie...
Ja i moj chlopak wychodzimy z zalozenia, ze jesli jestem z jedna osoba, to tylko z nia, a nie z 3 innych, nawet po alkoholu (chociaz oboje malo pijemy.)
A po co ma sie chopaka lub dziewczyne?
A musi byc jakis powod?? Ja sie nigdy nad tym nie zastanawialam... Jestem z ta osoba, bo jest mi z nia dobrze. I juz

"Moje szczęście ma brązowe oczy
"