Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Niedawno wróciłam z obozu - byłam tam z przyjaciółmi - m.innymi był tak z nami mój kolega , którego traktuje jak "brata"- znamy się od dziecka -on raczej kumpluje się z moim starszym bratem. Zawsze jak chodziliśmy razem do pubu rozmawialiśmy o przeroznych sprawach- czasem zapominalie ze jestem dziewczyną i gadali o swoich "wyczynach" i idealnych laskach. Wszystko by było wporządku gdyby nie fakt iż pewnego wieczoru na imprezie ... krótko mowiąc mój kumpel uznał że zawsze mu się podobałam i liczy na coś więcej - jak wiadomo na imprezie, po którymś piwku wszystko jest luz.. a rano wszystko było tak jak kiedyś - czyli traktowanie jak by nic sie nie stało - a szkoda:( - wszystko powtarzało się wieczorami. Według mnie faceci pod tym względem są beznadziejni i myślą ze są cholernie sprytni. Chłopaki daje wam jedną rade uważajcie... Teraz my was wytresujemy :p
Ogólnie tak jak napisałem w innym topicu, NIE ZGADZAM SIE Z TOBA!
I to wcale nie dlatego, ze jestem facetem, ale dlatego ze zrobilas tutaj ogromne uogolnienie! Przeciez dziewczyny tez takie są! Nie bede sie o tym rozpisywal, zobacz w innym topicu co napisalem, bo juz mi sil brak...
Chłopacy tylko korzystaja z naiwnosci dziewczyn Tak mysle! Ja zawsze probuje sie kontrolowac i nie pozwolic wykorzystac i jak na razie w 100% mi sie to udaje
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Linka pisze:Chłopacy tylko korzystaja z naiwnosci dziewczyn Tak mysle! Ja zawsze probuje sie kontrolowac i nie pozwolic wykorzystac i jak na razie w 100% mi sie to udaje
Linka pisze:Chłopacy tylko korzystaja z naiwnosci dziewczyn Tak mysle! Ja zawsze probuje sie kontrolowac i nie pozwolic wykorzystac i jak na razie w 100% mi sie to udaje
W końcu trafi kosa na kamień!!!
Oj nie trafi Nie jestem naiwna
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.