Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Sorry za OT, ale mam pytanko do Virgin.
Jestes z Lodzi, piszesz o Raku. Napisz mi jak ma na imie ten koles, bo tez znam jednego chlopaka, na ktorego tak mowia i ktory uczy sie w Lodzi...
moze powinnaś z nim poważnie pogadac o tym co się dzieje itd. nie mów że są beznadziejnie bo tak nie jest gdyby nie oni z kim by sie bawiło flirtowało? świat bez nich byłby bez sensu bez nich nie umiała bym żyć
Mi sie zawsze wydawało ze po alkoholu sie mowi to co sie mysli bo wtedy sie jest odwazniejszym
a Wogole mi sie wydaje przynajmniej ja wole dziewczyny ktore sie nie daja latwo poniewaz o taka trzeba walczyc i probowac zdobyc jej wzgledy a wtedy jest ciekawiej
:*:*LeWeK:*:* pisze:moze powinnaś z nim poważnie pogadac o tym co się dzieje itd. nie mów że są beznadziejnie bo tak nie jest gdyby nie oni z kim by sie bawiło flirtowało? świat bez nich byłby bez sensu bez nich nie umiała bym żyć
WIEDZMO!!a Ty tylko o jednym...
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
np. Ja, Paweł, Przemek, Roman, Sefan, Łukasz, Marcin, Michał, Wojtek, Robert, Tomek, Piotrek to chyba wszyscy??? Jak cos to sie dopoisujcie bo ja naprzykład nie życzę sobie żeby mnie porównywano np. do hmmm Polana jestem lepszy w Q3 (bynajmniej jestem takiej myśli)