Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
mam problem!!!! ona jest rok starsza ale miedzy nami jest niby cos niby nic na wycieczce wyciagnela mnie do tanca i wogole jak gadamy na gg to wysyla mi buziaki itd. w szkole puszcza mi oczka, usmiecha sie albo macha mi reka a potem dowiaduje sie ze ma chlopaka czy mam u niej jakies szanse i co dalej robic?? ona naprawde straaasznie mi sie podoba
i pewnie to był przytulaniec i sie zauroczyłeś..
nie wiem ile masz lat? ale
powiem ci tak poszukaj sobie fajnej dziewczynki w twoim wieku, która będzię wolna naprawde to jest moja dorba rada tak się będziesz tym zadreczal
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
"now that I'm grown, I got my mind on bein somethin
Don't wanna be another statistic, out here doin nuttin,
tryin to maintain in this dirty game, keep it real...."
hyhy nie martw się kolego nie jesteś sam jestem w podobnej sytłacj tylko moja historia powtarza sie sprzed roku. Tesh mi się podoba starsza dziewczyna, ale sądzę że nic z tego nie będzie bo wiem że ona mnie tylko Bardzo Lubi!!! A ja załamany trosheczkę jestem mam nadzieję że mi przejdzie, a tobie tesh przejdzie i spodoba Ci się z czasem jakaś w twoim wieku lub młodsza.
skuter300 pisze:mam problem!!!! ona jest rok starsza ale miedzy nami jest niby cos niby nic na wycieczce wyciagnela mnie do tanca i wogole jak gadamy na gg to wysyla mi buziaki itd. w szkole puszcza mi oczka, usmiecha sie albo macha mi reka a potem dowiaduje sie ze ma chlopaka czy mam u niej jakies szanse i co dalej robic?? ona naprawde straaasznie mi sie podoba
moze ona ciebie lubi ale nie kocha. Dziewczyny wolą zazwyczaj chłopaków w swoim wieku, a usmiecha sie tak do ciebie bo moze ma jais interes do załatwienia??
Nadzieja musi być zawsze! i jest zawsze. ona jest czescia naszego zycia, bez niej jest sie roslinka. Jezeli masz nadzieje i czekasz na pewno przyjdzie ta tak bardzo wyczekiwana milosc...jezeli nadal ma tego chlopaka i jest z nim szczesliwa to nie dzialaj, bo szczescie ukochanej osoby jest najwazniejsze...jezeli zerwie z nim nie masz nic do stracenia!!mam jednak lepszy pomysl...zabierz sie za inna bo jakas na pewno czeka az zwrocisz na nia uwage! bajeroj bajeroj i jeszcze raz bajeroj!!!nie masz nic do stracenia jak juz to zyskasz!idz na dysoteke za kazdym razem do tanca pros jakas inna dziewczyne...
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Dziewczyny czesto takie sa... ze nie wiedza czego chca, albo po prostu nieswiadome igraja z uczuciami chłopakow, nie wiedzac ze moze im az tak zalezec.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.