Jak jej powiedzieć?

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
Timon
Młody aktywny

Jak jej powiedzieć?

Post autor: Timon »

Ostatnio na dysce w szkole tańczyłem z fajną dziewczyną 8) Ale tylko trochę się poznaliśmy :( i chcę na którejś przerwie umuwić się z nią na bliższe spotkanie tylko niezbyt wiem jak jej mam to powiedzieć? Możecie mi coć poradzić :?
Rzeczy niemorzliwe załatwiam od ręki, a cuda w terminie do trzech dni.
Fighter
Szalony pismak

Re: Jak jej powiedzieć?

Post autor: Fighter »

To co ci rozum dyktuje.
Wiesz zeby do takich rzeczy byla prosta i latwa instrukcja obslugi to podryw stracil by caly urok :wink: .

Ale mozesz skorzystac z faktu ze byliscie razem na tej samej imprezie. Pogadaj o tym i sie spytaj czy nie miala by ochote gdzies razem wyskoczyc. Dzialaj spontanicznie bo i tak zaden z gory zalozony plan moze nie wypalic, trema robi swoje. Ale ja madry :mrgreen: .
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Dumble
Młody aktywny

....

Post autor: Dumble »

musisz sprobowac :) albo ktos cie wyprzedzi :P

a jak ci sie rozmowa z nia nie kleji to nie warto probowac :)
...Piknie grajum...
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

Ah... chłopcy chłopcy ;)

Timon, moim zdaniem Fighter dobrze Ci poradzil (on jest na prawdę madry ;p ). Uwierz mi, zadne plany nie działaja i tak, a spontanicznie czesto oznacza lepiej, weselj, a na pewno ciekawiej... 8)
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

spontaniczosc- kocham ja...wszystko co robie jest spontaniczne...:) i nie zaluje
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Dumble
Młody aktywny

:))

Post autor: Dumble »

tynka:) pisze:spontaniczosc- kocham ja...wszystko co robie jest spontaniczne...:) i nie zaluje
wszystko sie robi najlepiej na spontana :) qrde ja z laska najlepiej 1 raz sie spotkalem i odrazu z nia na bronxa sam nie wiedzialem co robie dopiero jak wrocilem przemyslalem co ja robie 1 raz sie spotykam nie znam jej ona mnie tez i ide z nia na bronxa :D beka :P ale podobno jej sie to spodobalo :P i spontan rzadzi :) nawet sie nie zastanawiaj co robic pomyslisz jak sie z nia umowisz albo z nia zaczniesz gadac :) i nie mysl za wczasu :P hehe no moze troszke :D ale nie za duzo :D :mrgreen:
...Piknie grajum...
Młody rozbrykany

taaaak...nie mysl za duzo nad tym co robisz...SPONTAN rzadzi hehe:) jakas spolka spontanicznych??
Kohelet
:*:*LeWeK:*:*
Młody aktywny

Post autor: :*:*LeWeK:*:* »

za dużo myślenia jecsez może spowodować że sie przegrzejesz i co? taki fajny chłopak będzie stracony :lol: nie pozwól na to NIECH ŻYJE SPONTANICZNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
..::KoChAm WaS::..
Młody rozbrykany

taaaa jakis uklad sie szykuje...ZYJMY SPONTANICZNIE!!hehe:)
Kohelet
Timon
Młody aktywny

Dobra!!!! Próbowałem sie z nią umuwić, ale niezbyt jej pasowało.
Któryś dzień poprośiłem ją o numer(dała mi:) Często pisaliśmy sms'y do siebie i wydawało mi się że nie jestem jej obojętny. Dziś rozmawiałem z nią na przerwie. Nie wiem jakie zrobiłem na niej wrażenie, ale przez telefon okazuje mi chyba więcej zainteresowania>>>>

Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>

Pliz Pliz Pliz
Młody rozbrykany

Mike7 gratuluje...kazda dziewczyna ma inne upodobania...gadaj z nia duzo...za jakis czas znowu zaproponuj spotkanie...
Kohelet
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

Timon pisze:Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>

Pliz Pliz Pliz
Nie jestem co prawda dziewczyna, ale pozwole sobie napisac cos.
UMOW SIE Z NIA DO CHOLERY wtedy zrozumie ze cos mozesz do niej czuc, dziekuje za uwage :mrgreen:
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Timon
Młody aktywny

No nie wiem kiedy się z nią umuwię???????? W środę może będe miał okazję ją odprowadzić do domu(do jaj babci) po szkole. Ale jeszcze chciałem się dziewczyn zapytać czy wy dziewczyny wystawiacie chłopaka na jakieś próby(zanim się z nim umuwicie albo coś) dla pewności jak bardzo mu na was zależy???????
Młody rozbrykany

yyy NIE!!
Kohelet
Michael
Młody aktywny

Jestem zakochany w dziewczynie która ma chłopaka

Post autor: Michael »

zaczne tak mam wielki problem kocham się w dziewczynie która ma chłopaka i nie mam pojęcia co mam zrobić ratunku nie widze poza nią świata prosze o pomoc jężeli nie to prawdopodobnie się zabije
devitto
Szalony pismak

...

Post autor: devitto »

Michael - podobny topic już jest. Wejdź na http://www.strefazso9.pl/forum/viewtopic.php?t=1688, przeczytaj sobie dokładniej, a się wszystkiego w miarę dowiesz...

Pozdrawiam!
We are the champions!
ODPOWIEDZ