Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Ostatnio na dysce w szkole tańczyłem z fajną dziewczyną Ale tylko trochę się poznaliśmy i chcę na którejś przerwie umuwić się z nią na bliższe spotkanie tylko niezbyt wiem jak jej mam to powiedzieć? Możecie mi coć poradzić
Rzeczy niemorzliwe załatwiam od ręki, a cuda w terminie do trzech dni.
To co ci rozum dyktuje.
Wiesz zeby do takich rzeczy byla prosta i latwa instrukcja obslugi to podryw stracil by caly urok .
Ale mozesz skorzystac z faktu ze byliscie razem na tej samej imprezie. Pogadaj o tym i sie spytaj czy nie miala by ochote gdzies razem wyskoczyc. Dzialaj spontanicznie bo i tak zaden z gory zalozony plan moze nie wypalic, trema robi swoje. Ale ja madry .
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Timon, moim zdaniem Fighter dobrze Ci poradzil (on jest na prawdę madry ;p ). Uwierz mi, zadne plany nie działaja i tak, a spontanicznie czesto oznacza lepiej, weselj, a na pewno ciekawiej...
tynka:) pisze:spontaniczosc- kocham ja...wszystko co robie jest spontaniczne... i nie zaluje
wszystko sie robi najlepiej na spontana qrde ja z laska najlepiej 1 raz sie spotkalem i odrazu z nia na bronxa sam nie wiedzialem co robie dopiero jak wrocilem przemyslalem co ja robie 1 raz sie spotykam nie znam jej ona mnie tez i ide z nia na bronxa beka ale podobno jej sie to spodobalo i spontan rzadzi nawet sie nie zastanawiaj co robic pomyslisz jak sie z nia umowisz albo z nia zaczniesz gadac i nie mysl za wczasu hehe no moze troszke ale nie za duzo
za dużo myślenia jecsez może spowodować że sie przegrzejesz i co? taki fajny chłopak będzie stracony nie pozwól na to NIECH ŻYJE SPONTANICZNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
Dobra!!!! Próbowałem sie z nią umuwić, ale niezbyt jej pasowało.
Któryś dzień poprośiłem ją o numer(dała mi:) Często pisaliśmy sms'y do siebie i wydawało mi się że nie jestem jej obojętny. Dziś rozmawiałem z nią na przerwie. Nie wiem jakie zrobiłem na niej wrażenie, ale przez telefon okazuje mi chyba więcej zainteresowania>>>>
Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>
Pliz Pliz Pliz
No nie wiem kiedy się z nią umuwię???????? W środę może będe miał okazję ją odprowadzić do domu(do jaj babci) po szkole. Ale jeszcze chciałem się dziewczyn zapytać czy wy dziewczyny wystawiacie chłopaka na jakieś próby(zanim się z nim umuwicie albo coś) dla pewności jak bardzo mu na was zależy???????
zaczne tak mam wielki problem kocham się w dziewczynie która ma chłopaka i nie mam pojęcia co mam zrobić ratunku nie widze poza nią świata prosze o pomoc jężeli nie to prawdopodobnie się zabije