Jak jej powiedzieć?
-
Timon
- Młody aktywny
Jak jej powiedzieć?
Ostatnio na dysce w szkole tańczyłem z fajną dziewczyną
Ale tylko trochę się poznaliśmy
i chcę na którejś przerwie umuwić się z nią na bliższe spotkanie tylko niezbyt wiem jak jej mam to powiedzieć? Możecie mi coć poradzić 
Rzeczy niemorzliwe załatwiam od ręki, a cuda w terminie do trzech dni.
-
Fighter
- Szalony pismak
Re: Jak jej powiedzieć?
To co ci rozum dyktuje.
Wiesz zeby do takich rzeczy byla prosta i latwa instrukcja obslugi to podryw stracil by caly urok
.
Ale mozesz skorzystac z faktu ze byliscie razem na tej samej imprezie. Pogadaj o tym i sie spytaj czy nie miala by ochote gdzies razem wyskoczyc. Dzialaj spontanicznie bo i tak zaden z gory zalozony plan moze nie wypalic, trema robi swoje. Ale ja madry
.
Wiesz zeby do takich rzeczy byla prosta i latwa instrukcja obslugi to podryw stracil by caly urok
Ale mozesz skorzystac z faktu ze byliscie razem na tej samej imprezie. Pogadaj o tym i sie spytaj czy nie miala by ochote gdzies razem wyskoczyc. Dzialaj spontanicznie bo i tak zaden z gory zalozony plan moze nie wypalic, trema robi swoje. Ale ja madry
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
Paweł
- Morphlorchack
- Kontakt:
Ah... chłopcy chłopcy 
Timon, moim zdaniem Fighter dobrze Ci poradzil (on jest na prawdę madry ;p ). Uwierz mi, zadne plany nie działaja i tak, a spontanicznie czesto oznacza lepiej, weselj, a na pewno ciekawiej...
Timon, moim zdaniem Fighter dobrze Ci poradzil (on jest na prawdę madry ;p ). Uwierz mi, zadne plany nie działaja i tak, a spontanicznie czesto oznacza lepiej, weselj, a na pewno ciekawiej...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
-
tynka:)
- Młody rozbrykany
spontaniczosc- kocham ja...wszystko co robie jest spontaniczne...
i nie zaluje
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Kohelet
-
Dumble
- Młody aktywny
:))
wszystko sie robi najlepiej na spontanatynka:) pisze:spontaniczosc- kocham ja...wszystko co robie jest spontaniczne...i nie zaluje
...Piknie grajum...
-
- Młody rozbrykany
taaaak...nie mysl za duzo nad tym co robisz...SPONTAN rzadzi hehe:) jakas spolka spontanicznych??
Kohelet
Kohelet
-
:*:*LeWeK:*:*
- Młody aktywny
za dużo myślenia jecsez może spowodować że sie przegrzejesz i co? taki fajny chłopak będzie stracony
nie pozwól na to NIECH ŻYJE SPONTANICZNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!
..::KoChAm WaS::..
-
- Młody rozbrykany
taaaa jakis uklad sie szykuje...ZYJMY SPONTANICZNIE!!hehe:)
Kohelet
Kohelet
-
Timon
- Młody aktywny
Dobra!!!! Próbowałem sie z nią umuwić, ale niezbyt jej pasowało.
Któryś dzień poprośiłem ją o numer(dała mi:) Często pisaliśmy sms'y do siebie i wydawało mi się że nie jestem jej obojętny. Dziś rozmawiałem z nią na przerwie. Nie wiem jakie zrobiłem na niej wrażenie, ale przez telefon okazuje mi chyba więcej zainteresowania>>>>
Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>
Pliz Pliz Pliz
Któryś dzień poprośiłem ją o numer(dała mi:) Często pisaliśmy sms'y do siebie i wydawało mi się że nie jestem jej obojętny. Dziś rozmawiałem z nią na przerwie. Nie wiem jakie zrobiłem na niej wrażenie, ale przez telefon okazuje mi chyba więcej zainteresowania>>>>
Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>
Pliz Pliz Pliz
-
- Młody rozbrykany
Mike7 gratuluje...kazda dziewczyna ma inne upodobania...gadaj z nia duzo...za jakis czas znowu zaproponuj spotkanie...
Kohelet
Kohelet
-
Fighter
- Szalony pismak
Nie jestem co prawda dziewczyna, ale pozwole sobie napisac cos.Timon pisze:Dziewczyny co mam zrobić aby jej pokazać że naprawde mi na niej zależy i uż nie zmienie zdania>>>>>>>
Pliz Pliz Pliz
UMOW SIE Z NIA DO CHOLERY wtedy zrozumie ze cos mozesz do niej czuc, dziekuje za uwage
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
-
Timon
- Młody aktywny
No nie wiem kiedy się z nią umuwię???????? W środę może będe miał okazję ją odprowadzić do domu(do jaj babci) po szkole. Ale jeszcze chciałem się dziewczyn zapytać czy wy dziewczyny wystawiacie chłopaka na jakieś próby(zanim się z nim umuwicie albo coś) dla pewności jak bardzo mu na was zależy???????
-
- Młody rozbrykany
-
Michael
- Młody aktywny
Jestem zakochany w dziewczynie która ma chłopaka
zaczne tak mam wielki problem kocham się w dziewczynie która ma chłopaka i nie mam pojęcia co mam zrobić ratunku nie widze poza nią świata prosze o pomoc jężeli nie to prawdopodobnie się zabije
-
devitto
- Szalony pismak
...
Michael - podobny topic już jest. Wejdź na http://www.strefazso9.pl/forum/viewtopic.php?t=1688, przeczytaj sobie dokładniej, a się wszystkiego w miarę dowiesz...
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
We are the champions!