Co się nie podoba dziewczynom w chłopakach??

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
*MysterY*
Tuningowiec

Re: Co się nie podoba dziewczynom w chłopakach??

Post autor: *MysterY* »

:*:*LeWeK:*:* pisze:chyba będe musiała się powtórzyć ale tak jak więkrzość nienawidze chamstwa takiego właśnie popisywania się nam jest potrzebny taki ktoś na kim mogłybyśmy się wesprzeć przytulić pocałować kogoś na kim można polegać a nie chamowatych podłych drani!! jesli kogoś uraziłam to sorki pomimo tego i tak was kocham buziaczki:*:* :mrgreen: :wink:
Mam pytanko czemu nas kochasz??? Bo tak ogólnie to masz napisane pod postami ale chciałbym wiedzieć Why? Pewnie reszta tesh
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
:*:*LeWeK:*:*
Młody aktywny

Post autor: :*:*LeWeK:*:* »

kocham was bo życie jest piekne :D:D a zreszta lepiej kochać niż nienawidzieć ... a zresztą wolałbyś żebym mówiła że np. ciebie nie nawidze??:( nie powiem tak bo zresztą tak nie jest:*
..::KoChAm WaS::..
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

Powiem Tobie tak: nie ma ideałów i ja to dobrze wiem, ale nie podoba mi sie czasami w jaki sposob odnosicie sie do nas. nie jestesmy niczyja wlasnoscia. i to bekanie i pierdzenie fee!! Każdy ma coś w sobie co przyciąga...lub odpycha...:)każdy nas sie pyta jaki typ chlopakow nam sie podoba... nie ma reguly.Ktoś ma coś w sobie i już...!!a tak w ogole jestesie po to zeby was kochac!!no i to wasze chamstwo...tak jak moja wiedzma (lewek) chcialabym w was szukac przyjaciela na ktory sie moge wspierac w trudnych momentach a takze chlopaka...przytulaki itd :d
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
*MysterY*
Tuningowiec

:*:*LeWeK:*:* pisze:kocham was bo życie jest piekne :D:D a zreszta lepiej kochać niż nienawidzieć ... a zresztą wolałbyś żebym mówiła że np. ciebie nie nawidze??:( nie powiem tak bo zresztą tak nie jest:*
Tak ogólnie to mi to nieprzeszkadza, wolę żeczywiście żebyś móiła że nas kochash niż żebyś mówiła że nienawidzisz, a tak ogólnie to tylko pytałem :mrgreen:
Kasia :)
Młody aktywny

Post autor: Kasia :) »

*MysterY pisze: Mam pytanko czemu nas kochasz??? Bo tak ogólnie to masz napisane pod postami ale chciałbym wiedzieć Why? Pewnie reszta tesh
SAMIEC!!!!!!! Dziewczyna Ci miłość wyznaje, a Tobie jeszcze źle!!!
Poza tym nie pyta się "dlaszego", albo sie kogoś kocha, albo nie... :fala:
*MysterY*
Tuningowiec

Kasia nie wiem co o ty myśleć, ale ja... chyba nikogo poważnie nie kochałem moze 1 osobe ale ona mnie zdradziła :( I teraz jestem przewrażliwiony
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

Kasia, wiesz... słowo KOCHAM to jednak bardzo WIELKIE słowo.

I może własnie mi sie to nie podoba w dziewczynach, że nadużywają tego słowa. Bo przyznam, ze nie raz sie spotkalem z przypadkiem... zreszta co tu pisac. To jest wiadome. Jednego dnia "kochasz", drugiego nie chcesz znac...
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
*MysterY*
Tuningowiec

"Dzisiaj mnie kochasz jutro nie nawidzisz" Sweet Noise
:twisted:
Dumble
Młody aktywny

!!!

Post autor: Dumble »

Mnie w mojej lasce pociaga to ze staram sie jak moge zeby mi powiedziała kocham chociaz nasze stosunki sie nie najgorsze a nawet dobre :) i raz jej zapytalem co do mnie czuje :) no nawet ostatnio a ona do mnie nie wiem i ze jak bedzie pewna to mi powie :) to jest najlepsze w tym :P ze trzeba sie starac i walczyc :) w koncu "Kocham Cie" nie mozna mowic kazdemu :) a Ona jeszcze nikomu tego nie powiedziala :) wiec tym bardziej sie musze postarac zeby Mi te zlote slowa powiedziala i bym byl najszczesliwszym facetem na swiecie :)
...Piknie grajum...
Młody rozbrykany

zgadzam sie...bo czesto mowione slowo traci na znaczeniu:)
Kohelet
Młody rozbrykany

Zawsze denerwuje się kiedy chłopak sie popisuje 8) i robiz siebie bóstwo :ok: .Nie lubię dresów ani psseudo skejtów. :twisted: nie nawidzę kiedy chłopak jest nachalny i do tego śmierdzi!!!! :shatan:
Kohelet
Młody rozbrykany

sorry to nie ja pisalam...zostawilam kompa wlaczonego i bylam zarejestrowana...moja pierdo****** siostrzyczka i jej rownie madra kolezanka to napisala...latwo poznac ze to ona pisze...ja nigdy nie pisze "ą,ę.ć,ś"itp. :)
Kohelet
devitto
Szalony pismak

...

Post autor: devitto »

Co dla mnie jest najważniejsze u dziewczyn?

Moja najsłodsza, najukochańsza, najpiękniejsza (więcej w temacie "Zakochać się" w Dojrzewanie - http://www.strefazso9.pl/forum/viewtopic.php?t=1688) - jak już powiedziałem przed chwilą jest poprostu najsłodsza, najukochańsza i najpiękniejsza!
A w ogóle w ludziach cenię sobie szczerość i czerpanie radości z życia (Carpe diem :hihi: ). Szczególnie u dziewczyn.
Szczególnie mnie denerwuje, jak dziewczyna, wyglądająca bardzo szczupło (ważąca mniej niż 50 kg) mówi że jest gruba i musi się odchudzać. Rozumiem, że chcecie się podobać facetom, ale to już z lekka przesada (oczywiście nie tyczy się to wszystkich dziewczyn, ale dużej ilości jak najbardziej).
We are the champions!
ODPOWIEDZ