Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
Ostatnio pokłóciłam się z gościem którego strasznie nie lubie obrzydliwie był i jest natrętny wiecznie sie podłanczał na gg żalił się że nie chce z nim gadać itd. aż w końcu postanowiłam że powiem mu, że go nie lubie... starałam się mu dać to do zrozumienia ale on nie potrafił zrozumieć (zresztą on taki piękny:/) dobra nie szata zdobi człowieka ale to jest jedna z niegatywnych cech wkońcu jak go zablokowałam to zaczął sie podłanczać z innych nr. POMOCY jak moge mu wytłumaczyc jeszcze inaczej że nie chce z nim gadac i że mam go dosyć
hmm...panda??:O:O jeszcze sie nie odczepil??jak go zablokowalam to mam spokoj... chyba musisz go blokowac z kazdego nr z jakiego pisze:)znudzi sie mu...
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
no ale ja nie potrafie nie odpisać musze... ja tylko z nim rozmawiam szczerze mówie mu że mam już go dosyć nawet ostatnio powiedziałam mu prosto w twarz że go nie lubie... jak mam mu jeszcze to przetłumaczyć??? a zresztą buzi takiemu komuś... raczej siara sie pożygać na oczach ludzi:P
:*:*LeWeK:*:* pisze:no ale ja nie potrafie nie odpisać musze...
eeeee jak to musisz? Masz dosc typa i jeszcze nie potrafisz do niego nie pisac?no hellow ale to jest dla mnie yyy conajmiej dziwne... pozatym Pawel ma racje nie odpisywanie czyli tzw . 'olewanie' skutkuje.
gdybym tak chciała to nie pytałabym was o rade... zrobiłam tak jak powiedzieliście i nie odpisuje mu ale on nadal pisze jakies wielo stronowe teksty i sie zali:/