Wiek nie ma znaczenia?

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
tynka:)
Młody rozbrykany

Re: Wiek nie ma znaczenia?

Post autor: tynka:) »

hmm zalezy! jezeli masz, np. 14 lat i chodzisz z facetem starszym o 10 czy 15 to juz przesada...wydaje mi sie ze granica to tak od 3 do 5 lat.Zalezy ile ma lat ta mlodsza osoba...no i ta milosc...w sumie serce nie sluga, ale czasami trzeba nim pokierowac...:P
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
*MysterY*
Tuningowiec

Post autor: *MysterY* »

tynka:) pisze:hmm zalezy! jezeli masz, np. 14 lat i chodzisz z facetem starszym o 10 czy 15 to juz przesada...wydaje mi sie ze granica to tak od 3 do 5 lat.Zalezy ile ma lat ta mlodsza osoba...no i ta milosc...w sumie serce nie sluga, ale czasami trzeba nim pokierowac...:P
Jeżeli ona ma 14 a on 24 to typowe molestowanie seksualne!!!
Ford Mondeo mk1 Ghia RS1800 115KM
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

tynka:) pisze:hmm zalezy! jezeli masz, np. 14 lat i chodzisz z facetem starszym o 10 czy 15 to juz przesada...wydaje mi sie ze granica to tak od 3 do 5 lat.Zalezy ile ma lat ta mlodsza osoba...no i ta milosc...w sumie serce nie sluga, ale czasami trzeba nim pokierowac...:P
Kiedys jush o tym wspominalam...tutaj...
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

nie zawsze czytam "problemy" od poczatku...a to bylo moje zdanie:)
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
ODPOWIEDZ