Zobaczyć Uczucie..

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
JaQb
Szalony pismak

Zobaczyć Uczucie..

Post autor: JaQb »

Już troche pomagałem na forrum, ale naszła mnie refleksja dotyczaca mojej własnej osoby, zastanawiam się jak można pokazać osobie Co się do niej czuje będąc z nią! krotko bo krotku ale jednak, Kiedy miłość nie jest jeszcze taka mocna a jednak jest! bo czuje w sobioe potężne uczucie któro powolutko wzrasta, Moja kobieta mówi mi że nie czuje tego (?) może zabardzo maskuje się z tym.. oczywiście rzeczy typu pocałunki przytulanie chodzenia za rękę są) Jak pokazać wewnętrznie że Tą osobe darzy się wielkim uczuciem, jak wylać na nią uczucie, dokochać ją
Dziękuje za każdą dobrą rade, i pozdrawiam :)
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
Innuendo
Młody aktywny

Re: Zobaczyć Uczucie..

Post autor: Innuendo »

Postaram się powiedzieć jak najprościej i pomóc.
Z tego co przedstawiłeś, wynika, że to ona jest nieśmiała... musisz do tego podejść z dystansem, przystopować- ale nie nadmiernie; musisz dać jej pole do popisu ;) - niech pokaże że zależy jej na Tobie, że chce z Tobą być. Tak przynajmniej mi się wydaje...
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

Nie liczy sie tu tylko mowienie "Kocham", pocalunek itd., mimo iz to jest rowinie wazne, ale szczegoly.
Wiesz jest wiele metod zeby pokazywac co sie czuje, najczesciej robimy to nie swiadomie i to sa te nasze wszystkie szczegoliki, drobne gesty. Uznanie dla drugiej polowki, umiejetnosc sluchania, bycie wsparciem, granie roli przyjaciela, dawanie poczucia bezpieczenstwa, pamiec itd..
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
JaQb
Szalony pismak

Post autor: JaQb »

wszystkie szczegoliki, drobne gesty. Uznanie dla drugiej polowki, umiejetnosc sluchania, bycie wsparciem, granie roli przyjaciela, dawanie poczucia bezpieczenstwa, pamiec itd..
Robiłem tak i robie dalej jest coraz lepiej <serduszka> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestem bardzo happy :)
przez wszystkie dni aż do skończenia świata..
jest przy Tobie Chrystus..
Nie bój się ..
Fighter
Szalony pismak

Post autor: Fighter »

JaQb pisze:Robiłem tak i robie dalej jest coraz lepiej <serduszka> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestem bardzo happy :)
No to chlopie jest dobrze, czego sie lamiesz :mrgreen:
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
ODPOWIEDZ