Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
hlip hlip :<
jestem pograzona w smutku !!!
czemu wszyscy juz sobie kogos znalezli - jak wy to robicie :<
<<totalna depresja >>
gdzie was szukac chlopaki
Heh... moze to bedzie tendencyjne, ale ja nie szukalam chlopaka... Poprostu pewnego dnia sie poznalismy, pozniej spedzalismy coraz wiecej czasu, nastepnie on mnie strrrasznie zafascynowal i w koncu jakos tak wyszlo... Obecnie nie wyobrazam sobie, ze moglo by byc inaczej... Nie wiem, napisze wam to, co mysle - "Ne szukajcie miłości, bo ona sama was znajdzie. I to w najmniej oczekiwanym momencie..." I nie smutac mi sie tu
Nie wszyscy są w związkach.... ja naprzykład nie.... co prawda, znalazłem dziewczynę, która jest dla mnie ideałem (słodka, piękna - miód malina poprostu ) - kocham ją, i będę o nią walczył!
Ale jakby nie było, nie jestem w związku... (jeszcze )
SkaTe_GirL pisze:a czemu Cie w Elblagu nie ma ?! ; -P
SkaTe_GirL pisze:Tylko czemu do cholery tak daleko ? ; -P
Ino w Elblągu troche znajomych mam, popytaj... może mnie znają.
Poza tym niedlugo bede sie widzial z kumpela z Iławy, to w sumie tuż przy Elblągu.... więc nie narzekaj (-;
problem tkwi w tym ze cholrenie podoba mi sie chlopak - nawet moj kumpel - super nam sie ze soba rozmawia i wogole
tylko on nni zauwaza mnie jako dziewczyny - tylko jako kolezanke z ktora rozmawiaa na wszystkie tematy Sa momenty ze mam wrazenie ,ze cos sie zaczyna miedzy- ale jest to tylko bledne odbieranie komunikatow jakie on wysyla - a szkoda :< na drugi dzien juz mnie wcale nie zauwaza ...
Czasami mam tego dosc !!!! Co mnie obchodzi ze jest jjakas laska ktora mu sie podoba :<