Ponoć to najpiękniejszy okres w życiu.... a jednak czasem daje sie we znaki - przerastające problemy; brak zrozumienia; nowe, nieznane sytuacje; ale także radości i powodzenia. Tu możesz napisać o tym wszystkim, co Cię boli, denerwuje, zastanawia i cieszy w Twoim obecnym życiu.
Facetom się to na pewno podoba. gdy było inaczej nie było by protestu i ja wiem jak reaguje mój chłop jak mnie w stringach widzi
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
Dopiero wówczas, gdy dostrzeżemy, że żaden człowiek nie jest zupełnie czarny, ani też zupełnie biały, lecz, że wszyscy jesteśmy, jak zebry w paski lub szarzy, jak orły i dopiero wówczas, gdy wyciągniemy z tego spostrzeżenia praktyczny wniosek, mamy możność naprawdę zrozumieć ludzi.
PLAGIATT pisze:nie jest ci zapewne obojetne w jakiej bieliznie chcialbys oglondac kobiety ,tak stringi to jest to ale niektore kobiety nie stosuja sie do tych ogólnie przyjętych zasad i w piekne sloneczne dni do obcislych spodni ubieraja zwykle figi , jestes przeciwny ,zrób ,zamanifestuj swój sprzeciw ,zrób na statusie -male stringi ..pokażmy ze nam mężczyzną też cos sie należy i mamy cos do powiedzenia, a więc zrób na statusie ( Y )
to nasz wiosenny protest....
No właśnie ogłaszam PROTEST
hihihi a w dodatku może wypowiecie się co sądzicie o stringach... mile widzane opinie dziewczyn co sądzą o nich i czemu ich nie noszą
w tym teamcie chodziło o coś innego...protest mężczyzn by kobiety częściej nosiły stringi....No a że kobiety częściej noszą stringi, to chyba logiczne, co??
Miłość jest zawsze nowa. I bez względu na to, czy w życiu kochamy raz, dwa, czy dziesięć razy, zawsze stajemy w obliczu nieznanego. Paulo Coelho
chyba ze sa to nieapetyczne tyłeczki to już lepiej jak dizewczyny noszą te stringi choć i tu są wyjatki ja własnie kupiłam sobie dziś zcerwone bawełniane na 100dniówkę!! mniam!
Żyj tak aby Twoim przyjaciołom zrobiło się nudno gdy umrzesz.
U mnie w pracy jest pewien ochroniarz którego tyłeczek bym chętnie zobaczyła w stringach
Facet w stringach? Obrzydlistwo Za to dla dziewczyn jak najbardziej. Osobiscie lubie stringi i bardzo czesto je nosze, ale dla facetow sie zupelnie nie nadaja.
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Mi, jako mężczyznie, to raczej sie nie spieszy do zakladania stringow. Wedlug mnie to wogole taka dziwna moda, która nie ma racji bytu... ale cóż, różne rzeczy zdarza się wymyśleć