ale zainteresowany chyba bedzie wiedzial o kogo chodzi...
Poza tym nie wiem czy jeszcze znajomy nie chce miec znajomych ktorzy tak o mnie mysla...

A ja mysle, ze oni robia to nieswiadomieuljencja pisze:(...) chlopcy leca tylko na rozne 'laski' itepe czyli na wszelkie lalunie ubrane w mini itede... Ze lecicie tylko na stereotypy takie jak lalka Barbie (:P) i Pamela Anderson, mimo iz wszyscy wiernie zastrzegacie, ze "wyglad nie jest najwazniejszy" . A te inne dziewczyny, byc moze wartosciowsze, bez tapety na twarzy i bez 'braku przyodziewka' zostaja w tyle. (...)
Taaaaaaaak.......?Piqs - X pisze: a ja kocham takie lalki barbie ; p, pomyslcie, nie musicie nic mowic, zero rozwijania tematu, zero myslenia, tylko patrzysz ; p i caly wieczor masz zajety ; p
Nieeeeeeee........?PS nie jestem egoista i idiota ; p p p p p p
nie masz racji. A chociaż nie do końca. Ja osobiście wole dziewczyny bez makijażu, albo z bardzo lekkim. Gdy całuje dziewczyne chce czuć jej usta i delikatną skórke na policzkach (;)) a nie niesmaczną szminke i puder przez który jeszcze kichne. Kobieta powinna być naturalnie piękna, a nie upiększona przez 2 kg tapety na twarzy. Mówi się, że każda kobieta jest piękna, ale każda na swój sposób... nie potrzeba makijażu. Ani mini spudniczek (chociaż są fajneuljencja pisze:Ja sie wypowiem jako dziewczyna.
Odnosze wrazenie, iz chlopcy leca tylko na rozne 'laski' itepe czyli na wszelkie lalunie ubrane w mini itede... Ze lecicie tylko na stereotypy takie jak lalka Barbie (:P) i Pamela Anderson, mimo iz wszyscy wiernie zastrzegacie, ze "wyglad nie jest najwazniejszy" . A te inne dziewczyny, byc moze wartosciowsze, bez tapety na twarzy i bez 'braku przyodziewka' zostaja w tyle. Ale dlaczego? Mam nadzieje, ze ktorys z was mnie zrozumial i wyltumaczy mi to.
A wiesz co... Chyba mnie przekonales w bardzo duzym stopniuwang pisze:nie masz racji. A chociaż nie do końca. Ja osobiście wole dziewczyny bez makijażu, albo z bardzo lekkim. Gdy całuje dziewczyne chce czuć jej usta i delikatną skórke na policzkach (;)) a nie niesmaczną szminke i puder przez który jeszcze kichne. Kobieta powinna być naturalnie piękna, a nie upiększona przez 2 kg tapety na twarzy. Mówi się, że każda kobieta jest piękna, ale każda na swój sposób... nie potrzeba makijażu. Ani mini spudniczek (chociaż są fajneuljencja pisze:Ja sie wypowiem jako dziewczyna.
Odnosze wrazenie, iz chlopcy leca tylko na rozne 'laski' itepe czyli na wszelkie lalunie ubrane w mini itede... Ze lecicie tylko na stereotypy takie jak lalka Barbie (:P) i Pamela Anderson, mimo iz wszyscy wiernie zastrzegacie, ze "wyglad nie jest najwazniejszy" . A te inne dziewczyny, byc moze wartosciowsze, bez tapety na twarzy i bez 'braku przyodziewka' zostaja w tyle. Ale dlaczego? Mam nadzieje, ze ktorys z was mnie zrozumial i wyltumaczy mi to.
).
ciesze się, że mi się udało...uljencja pisze: A wiesz co... Chyba mnie przekonales w bardzo duzym stopniu. Uzyles bardzo przekonujacych argumentow i dzieki nim moze zaczne wierzyc w chlopakow
.
Zostan akwizytoremwang pisze:Mam dar przekonywania...
I musi miec w sobie to cosNatka pisze:No i co z tego??