Na jaki temat?

Każdy prędzej czy później Jej pragnie, każdego dosięga Ręka Miłości, dla jednych jest łaskawa, inni błądzą i muszą walczyć. W tym forum piszemy o pułapkach, rozterkach i radościach związanych z wyjątkowym stanem jakim jest jest Miłość.
ODPOWIEDZ
Fighter
Szalony pismak

Re: Na jaki temat?

Post autor: Fighter »

No to trzeba jakies tematy bez dna.
Mozna o kobietach (ale uwarzaj raz spytalem panne czemu dziewczyny sa takie jakie sa, to wyszlo gorzej niz telenowela :mrgreen: )
O zyciu.
O zwiazkach.
O polityce :zdziwko:
Albo o niej. Jak nie wiesz co pisac to poprostu sluchaj, co mowi / pisze .
W morde przeziebiony jestem nic mi do glowy madrego dzis nie przychodzi :mrgreen:
"Kto stawia sobie za cel doskonalosc, osiaga wiecej niz przecietnosc. Kto stawia sobie za cel przecietnosc, nie osiagnie nawet tyle"
Linka
Prawie autorytet

Post autor: Linka »

O ładnej ;) pogodzie heheh, a tak serio to tematy zazwyczaj same sie nawijaja mowiac o czyms tam zaraz sie zbacza z tematu i znajduje cos nowego do obgadania. Wyslij jej kilka fajnych dowcipow (byle nie jakis mocno swinskich czy wulgarnych bo moze jej sie to nie spodobac), a wtedy bedziecie mieli co wspolnie komentowac :]
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
Puablo
Młody aktywny

Post autor: Puablo »

Proponuje nie zastanawiac sie nad tym 'o czym z nia rozmawiac'...

tylko poprostu rozmawiac...jezeli pasujecie do siebie..w 100% bedziecie mogli rozmawiac chocby o najwiekszych gluptach jak uprawa roli w kurdstanie...nie nudzac sie przez 5 a nie 3 godziny..

jezeli nie mozesz sie z nia dlugo porozumiewac bez 'rozmow symulowanych'...sugeruje szukac dalej...
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

Puablo ma racje... jeśli Ty ciągle wymyślasz i zapisujesz sobie na kartce jakieś tematy do rozmów to jest troche bezsensu - wkrótce rzeczywiście CI się skończą tematy i będzie cisza.

Jeśli macie odpowiednio dopasowane charakterki to rozmowa sama będzie się toczyła. Chociaż i bywa tak, że na żywo rozmowa kręci się niesamowicie, ale na gg nic z tego. To zależy czy ktoś umie przelać swoje myśli na słowa pisane.
Veni Vidi Vici
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

wang pisze:Jeśli macie odpowiednio dopasowane charakterki to rozmowa sama będzie się toczyła. Chociaż i bywa tak, że na żywo rozmowa kręci się niesamowicie, ale na gg nic z tego. To zależy czy ktoś umie przelać swoje myśli na słowa pisane.
Racja...
zapisywanie tematow jest bez wiekszego sensu.
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
Marcino
Młody aktywny

Post autor: Marcino »

a zapytaj wprost o czym masz ochotę pogadać? :tak: albo powoli: jak minął dzień? co ciekawego Ci się zdarzyło? jaki masz nastrój? fajnie że znowu możemy pogadać! czekałem na to żebyśmy znowu pogadali! itd a z odpowiedzi wypłynie stooo różnych tematów :tak: chodzi o to żeby nie było sztucznie... no to dzisiaj o różach.... koniec ...dobranoc :neee: :D
Marcino
lukas
Młody aktywny

Post autor: lukas »

Z doświadczenia zauważyłem, że jak się do kogos pasuje to nie potrzbea żadnych tematów, po prostu sie rozmawia, aczas leci i leciiiiiiii i tak Ci się przypomina, że jutro masz 5 sprawdzianów i nic nie umiesz... ale czego to się nie robi z milości ;)
--> Najlepsza chwila poranka - nowa w łóżku koleżanka <--
Marcino
Młody aktywny

Post autor: Marcino »

Mike7 pisze:Właśnie... Heh... Przez te rozmowy oboje się opuściliśmy w nauce ;) A tematy jak mówicie same przychodząz biegiem pisania :p
...
tak to już jest jak się z laską zagadasz :) godziny lecą a tu by się gadało i gadało :tak: nie macie czasami takiego uczucia gadając np na gg że tak bardzo się znacie i pasujecie do siebie jak byście od małego się znali?
Marcino
Wang
Capo di Tutti Capi

Post autor: Wang »

yeah.. ja kilka razy tak sie zagadałem... i pobijałem rekordy. W tej chwili wynosi on ponad 6 godzin ciągłej rozmowy. Nie było właściwie żadnych przerw, a że oboje szybko pisaliśmy to nie miałem czasu na nic innego :P
Oczywiście pisze o GG.
Veni Vidi Vici
tynka:)
Młody rozbrykany

Post autor: tynka:) »

musisz czuć się przy niej wyluzowany, pogadaj o szkole, o muzyce...na serio duzo jest tematow...wejdz na temat jej zainteresowan...
"Wszystko to marnośc i pogoń za wiatrem..."
Kohelet
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

wiesz... jest teraz taka fajna reklama, chyba pop'a :twisted:
obejrzyj, a uzyskasz odp na swoje pytani.... :mrgreen:
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Paweł
Morphlorchack
Kontakt:

Post autor: Paweł »

ciesz sie... jak swojego czasu mialem rachunek cos koło 150 zł, a norma to cos kolo 43 zł własnie :nom:
Niestety rzadko koło zdarzeń, obraca siła naszych marzeń.
:: // https://www.readyforboarding.pl
:: // me? https://pawel.florczak.info
Puablo
Młody aktywny

Post autor: Puablo »

Chcesz ja uwiesc :) ?

Jezeli tak mow jej poprostu to co chce uslyszec...
Zaczynajac od ogolow stworz swoj wizerunek chlopaka wartosciowego, ktory/emu
a) nie zalezy na wygladzie a charakterze
b) jest przebojowy a nie LAMUSEM
c) jest zabawny lecz w pozytywnym tego slowa znaczeniu

inteligencja, pewnosc siebie, wyglad, opiekunczosc to najwazniejsze cechy...reszte ona sama juz wywnioskuje..
Niebieski Anioł
Młody aktywny

Post autor: Niebieski Anioł »

A kto powiedział że trzeba mówić non stop? czasem wystarczy wspólnie pomilczeć.. I to też jest piekne i wartościowe. Zastanawiam się tylko... nie miejcie żalu - czy nie lepiej i przyjemniej bezpośrednio niż przez gg. Wiem ze tak łatwiej i że prościej wyrazić to czego boimy sie osobiście, ale jednak nic nie zastąpi spotkania twarza w twarz, żadne gg, sms czy e-mail.. Wtedy nawet milczenie nabiera sensu :-)
SkaTe_GirL
Prawie autorytet

Post autor: SkaTe_GirL »

Niebieski Anioł pisze:A kto powiedział że trzeba mówić non stop? czasem wystarczy wspólnie pomilczeć.. I to też jest piekne i wartościowe.
piekne, wartosciowe i dla wiekszosci ludzi klopotliwe ; -P
tym bardziej ze oni ani nie sa para ani zwyklymi kolegami.
Trzeba mowic. . .
Podpisuj Dni Imieniem Swym.!
Krolujesz Im.!
;)
AgusiaPsujek
Młody aktywny

Post autor: AgusiaPsujek »

moim zdanie nie mozna spisywac sobie tematow na kartce poniewaz powinna to byc rozmowa o wszystkim i o niczym.mam takiego przyjaciela Darka z ktorym potrafie 5 godz na gg siedzec i gadac i piszemy to wszystko co nam do glowy przyjdzie sa to tematy smieszne,smutne,nawet intymne
ODPOWIEDZ