Każdego z nas nurtuja pytania i dylematy o których trudno myśleć, a co dopiero głośno rozmawiać. I to jest własnie odpowiednie miejsce na poruszanie trudnych, nurtujących Was tematów, także tabu. Żadnych ograniczeń moralno-etycznych!
było o tym w jakiej pozie śpimy i o której się kładziemy to teraz może w czym śpimy? piżamki czy jakieś inne stroje? ja o piżamkach już dawno zapomniałem może jak do przedszkola chodziłem teraz śpię tylko w bokserkach
Ja dokładnie tak samo... nienawidziłem piżam... jak byłem mały dziadek i babcia wciskali mi piżamki a ja je chowałem Bokserki dają luz w... gaciach No i jest wygodniej...
a ja śpie w piżamce, bo gacie wystarczajaco dlugo cisna mnie w dzien. w nocy mam na sobie luzne portasy od pizamki i dlugi rekaw. no a latem spie bez niczego, tj. w stroju Ewy
Ja zazwyczaj spie w pizamie, zwłaszcza jak jest zima zebym nei zmarzła W lato zazwyczaj w gatkach i koszulce krotkiej i jak najbardziej pzewiewnej. Ostatnio kupiłam sobie taka ładna koszulke do spania czerwona z myszka na srodku, szpaniasta
There's no better time to be happy than right now. Happiness is the journey, not the destination.
hehe, a to całkiem inna sprawa. To teraz też możesz tak spać, podkręć jedynie ogrzewanie. No i zaproś kilka osób na 'niby' imprezke Będziesz miała z kim spać
a mi sie zdarzylo pare razy spac na podlodze bo czesto z lozka spadam bo sie krece mocno ; -)
a jesli chodzi o stroj... koszulka z czerwonymi lapami i krotkie spodenki .. czarne spodenki... ; -]