dagnai witam ziomal hyperreal.info bywam nawet często :) Jeśli ktoś chce sie dowiedzieć wszystkiego na temat Palenia i wszystkich innych używek..... Polecam :)
najgorzej jest jak przestaniesz palić bo jak sie pali niejest najgorzej aczkolwiek osobiscie załuje ze zaczełem w sumie jeszcze nieskączyłem w biznesie jestem od 2 lat no i wsumie raz na tydzien przypale wtedy jest dobrze tylko zielsko robi sie coraz gorsze jusz nawet ten szit w smaku niejest dobry
hyhyhyhy KANABIS : ]]]] nic wiecej pisac nie bede : ]]] marichuana i wszystko co jest naturalne powinno byc legalne (mam na mysli marichuane i haszysz i wszystkie tego przetwory ,cocaina ,grzybki halucynogenne apropo macie zalatwic na zime ??? o lsd to jest wyjatek : ]]] zrobil to czlowiek ale chyba nie ma nic lepszego od baby na rowerze z rocznikiem milenijnym : ]]] o zapomnialbym o meskalinie ktorej nigdzie nie umiem dostac : ]]] o liscie koki ; ]] palic je tesz jest fajnie : ]] moze o czyms zapomnialem : ]]]
jestem Za i koniec
nie bede tu mowil dlaczego chodzby z tego wzgledu ze ten kto nie chce zrozumiec tego to nie zrozumie ( walcze ze swoja dziewczyna juz od 1,5 roku )
jordann pisze:( walcze ze swoja dziewczyna juz od 1,5 roku )
To po co walczysz? Skończ z tym... Zastanów się, co ważniejsze: narkotyk,czy dziewczyna.
JAK NAJBARDZIEJ PRZECIW - KAŻDY KTO PALI PÓŹNIEJ CZY WCZEŚNIEJ ZA TO ZAPŁACI - A JESZCZE GORZEJ ZAPŁACI TEN, KTO PRZYMYKA NA TO OKO I FORMALNIE POZWALA
dagnai pisze:e rybex ja jestem z lublina, bywasz tam czasem?:P bo ja w chełmie to na wycieczce szkolenj z raz byłem
heheh, co w tym naszum zadupiu zwiedzać? te nory nazywane podziemiami?
A co do marychy to jestem za a nawet przeciw, kto chce niech sobie bierze, to nie jest szkodliwy narkotyk, ale nic w nim takiego podniecającego nie ma. Dla frajerów co nie umieją się bawić.
dagnai pisze:
A co do marychy to jestem za a nawet przeciw, kto chce niech sobie bierze, to nie jest szkodliwy narkotyk, ale nic w nim takiego podniecającego nie ma. Dla frajerów co nie umieją się bawić.
o w morde co to za zawodnik... cos mi tu smierdzi
widac od razu ze nigdy nie paliles a jesli tak to pewnie byles postrany w gacie ze strachu. Popieram tu co niktorych kazdy narkotyk jest narkotykiem = jest szkodliwy. Wiec jak masz pisac gupoty to nie pisz ich wcale.
chyba nie zapoznałes sie z tematem, marihuana nie należy do narkotyków uzależniających fizycznie i nie wywiera dużego wpływu na uzaleznienie psychiczne. Jest szkodliwa, ale dlatego, że ludzie którzy jej używają nie potrafią przestać bo nie czują takiej potrzeby, a w końcu zobojętnia organizm i sięgają po coś mocniejszego.
+Plusy marychy + (nie brałem i nie mam zamiaru braćznam tych co pono brali):
dobre na stres
można się rozluźnić
życie staje się bardziej kolorowe ( w przypadku haszyszu haluny sa)
chce ci się ze wszystkiego śmiać do rozpuchu (w przypadku śmieszki)
ponoć jeżeli jest się zbakanym i coś słodkiego lub dobrego się weźmie to ten smak się długo utrzymuje
jeżeli się naćpasz i wejdziesz do kościoła w takim stanie będziesz się uważnie wsłuchiwal w słowo Boże
muwisz dobitniej
ponoć ma to pomagać na drogi oddechowe
są badania że to ponoc może być stosowane w leczeniu raka mózgu
-minusy marychy -
to kosztuje
chce się mieć więkrze wrażenia co prowadzi do tego że człowiek ma ochotę na coś mocniejszego
traci się orientację można władować się w kłopoty
kolesie co to brali okropnie się opuścili w nauce bo znajdowali czas na jaranie a nie mieli czasu na naukę
jak by nie było są tam substancje smoliste coprawda trza wypalić tego więcej niż papierosów żeby zdechnąć ale zawsze to jakos szkodzi
jeden co palił skończył pod kołami samochodu
nic się nie chce robić
wszyscy co to palą są jakoś dziwnie pryszczaci
wpływa to negatywnie na mózg (otępia myślenie i właściwe reagowanie zero refleksu )
jeżeli ktos będzie cię chciał pobić poczeka jak się ujarasz
jak się coś przypomni to jeszcze coś dożucę ..........
"Życie to choroba , świat to szpital a życie jest lekażem"
marych jaest okropna ale czytała ostatnio artykuł o takim narkotyku który nazywa się bielunek występuje on w całej polsce i nie jest zakazany przez prawo. przez to gówno jedna dziewczyna miała poważne zatrucie, drugi chłopak pod wpływem tego narkotyku uwierzył że płomienie ognia nic mu nie zrobia i teraz chodzi z okaleczona twarza i dłońmi, dwujka młodych ludzi do teraz jeszcze leczy się środkami psychotropowymi.
nie wszystkie ale wiekszośc narkotyków uposledza funkcje intelektualne, powoduje tez ciężkie uszkodzenia centralnego układu nerwowego, co prowadzi do chalucynacji oraz zaburzeń orientacji co w efekcie kończy sie zaburzeniami psychicznymi!!!